Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Do daljnjeg: Opozicija napustila Odbor za izbornu reformu

O cijeloj problematici će obavijestiti Delegaciju EU u Crnoj Gori i predsjednika Parlamenta, sa ciljem da se stvore sve neophodne pretpostavke za eventualni dalji rad, poručuju poslanici opozicije

Članovi Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu iz reda opozicije, neće više učestvovati u radu tog tijela dok se, kako su saopštili, ne kreira ambijent u kojem će dijalog i kompromis biti važniji od partikularnih uskopartijskih interesa baziranih na principima poželjnih i nepoželjnih partnera.

To su poručili predstavnici opozicije u Odboru Draginja Vuksanović Stanković, Kenana Strujić Harbić, Genci Nimanbegu i Boris Mugoša.

“Kompleksnost društveno-poličkog ambijenta i neophodnost unapređenja izbornog ambijenta zahtijevaju da se sa terena priče o reformama i neophodnom dijalogu pređe na konkretna djela, odnosno da se fokus sa puke forme pomjeri na suštinu”, poručuju poslanici opozicije.

O cijeloj problematici će, kako kažu, obavijestiti Delegaciju EU u Crnoj Gori i predsjednika Parlamenta, sa ciljem da se stvore sve neophodne pretpostavke za eventualni dalji rad Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu, odnosno njihovu participaciju u njegovom radu jer, kako kažu, bez predstavnika opozicije Odbor nema kvorum za rad.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Suad
15.06.2021-14:39 14:39

Fala bogu da dodjoste pameti sa cetnicima TITO nije mogao imati kompromis sa njima nego je vodio rat da nebi dobio pakt! Vi se nasli pametni da sa CETNICIMA pregovarate !