Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

DNP: Što prije procesuirati odgovorne za napad na djecu i kamenovanje autobusa

Demokratska narodna partija Crne Gore izražava zabrinutost uslijed činjenice da je dio medijske scene tokom prethodnog dana podstrekivao na nasilje i potpirivao mržnju prema pripadnicima srpskog naroda u Crnoj Gori, odnosno prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi

Demokratska narodna partija Crne Gore poziva nadležne da što prije procesuiraju odgovorne za napad na djecu i kamenovanje autobusa na Cetinju.

“Kako se na video snimcima koji kruže društvenim mrežama jasno mogu identifikovati lica koja su učestvovala u bestidnom napadu na djecu, pozivamo nadležne organe da u najkraćem mogućem roku odgovorne privedu pravdi i time pošalju jasnu poruku da se nasilni akti neće tolerisati, odnosno da će isti biti najstrože kažnjeni”, navodi ova partija.

Demokratska narodna partija Crne Gore izražava zabrinutost uslijed činjenice da je dio medijske scene tokom prethodnog dana podstrekivao na nasilje i potpirivao mržnju prema pripadnicima srpskog naroda u Crnoj Gori, odnosno prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

“Spomenuti incidenti na Cetinju samo su nastavak matrice po kojoj su pripadnici srpskog naroda, u ovom slučaju čak i djeca, legitimna meta nasilničkih hordi. Demokratska narodna partija Crne Gore poziva nadležne organe da odlučnom reakcijom preduprijede podizanje tenzija, koje bi u ovom i sličnim oblicima nasilja mogle dovesti do nesagledivih posledica po naše društvo u cjelini”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bella
26.04.2022-11:05 11:05

O toj deci trebaju razmisljati oni koji su ih uveli u taj ritual. Kao i obicno, kukavice isturaju decu ispred sebe. Znaju odlicno da se to nije smelo na Cetinje. A ti pipune ne baljezgaj o ugrozenosti. Moras biti ugrozen ako izigrzvas kabadahiju u tudjoj kuci…..

Simče
26.04.2022-16:59 16:59
Reply to  Bella

A ko ste i šta ste vi na Cetinju da nekome nešto branite? Da policija radi svoj posao, razbucali bi vas za 5 minuta. Treba cela Crna Gora da vas bojkotuje i izbegava, jer ste zatucano zlo pleme.

Nikola
27.04.2022-14:14 14:14
Reply to  Simče

Muci rogonja i ne brabonjaj. Cetinje je dosta da ve sve skupa pocera u tri p.m. jer tamo jedino i pripadate olosi!