Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

DNP: Milatović može predložiti svoju tetku za ambasadora u Moskvi, DPS bi to podržao

Predsjednik države Jakov Milatović, dodali su, uvijek može predložiti svoju tetku za ambasadora u Moskvi

Demokratska narodna partia (DNP) saopštila je da neće slati špijune i one koji mrze Rusiju i ruski narod jer “takvih u njihovim redovima nema”.

Predsjednik države Jakov Milatović, dodali su, uvijek može predložiti svoju tetku za ambasadora u Moskvi.

”Da nije bilo pogrešne “vanjske” politike DF-a, Jakov Milatović nikad ne bi postao predsjednik Crne Gore, žena mu se ne bi zaposlila u CEDIS-u, kum postao gradonačelnik, a tetka odbornica. I to sve zahvaljujući nama krezubim i retrogradnim Srbima i Rusima koji su dobri samo kad treba da glasaju za njega. A kad je kao ministar ekonomije učestvovao na Peterburškom forumu, je li to tad bilo u skladu sa vanjskom politikom, ili se radilo o Milatovićevoj ličnoj politici? Nažalost, od veljeg Srbina i Rusa u izbornoj kampanji, Milatović se, iako godinama mlad, pretvorio u ona dva džangrizava đeda iz Mapet šoua koji do podna mrze sebe, a od podna čitav svijet”, navode u saopštenju.

Iz DNP-a su kazali da Milatović uvijek može predložiti svoju tetku za ambasadora u Moskvi, dodajući da nemaju dilemu da bi demokratska partija socijalista (DPS) podržao takav predlog, jer bi tako i “njihov nekadašnji član dobio visoku funkciju”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve