Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: Šavnik nepravedno zapostavljen, neophodno to ispraviti u predstojećem periodu

''Udruženim snagama moramo nastojati da stanovnicima ovog durmitorskog kraja, poznatog po svojoj prelijepoj, ali i surovoj prirodi i oštroj klimi, olakšamo opstajanje u ovakvim uslovima i omogućimo život dostojan građanina države koju očekuje svijetla evropska budućnost''

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 22. jula, Dana opštine Šavnik, predsjedniku Opštine Jugoslavu Jakiću, predsjednici Skupštine opštine Nadeždi Kotlici, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

“Najsrdačnije čestitam Dan opštine Šavnik, praznik kojim slavimo oslobođenje od okupatora i herojsku pobjedu antifašizma, čije tekovine i danas sa ponosom baštinimo. Strateški smo opredijeljeni ka daljem razvoju sjeverne regije naše države, ali cijenim da opština Šavnik često biva nepravedno zapostavljena prilikom planiranja značajnih kapitalnih projekata, što je neophodno ispraviti u predstojećem periodu”, poručila je Đurović.

Poručuje da građanima te opštine treba omogućiti život dostojan evropske budućnosti.

“Udruženim snagama moramo nastojati da stanovnicima ovog durmitorskog kraja, poznatog po svojoj prelijepoj, ali i surovoj prirodi i oštroj klimi, olakšamo opstajanje u ovakvim uslovima i omogućimo život dostojan građanina države koju očekuje svijetla evropska budućnost. Posebne čestitke upućujem svim stanovnicima šavničke opštine, koji su nadaleko prepoznati kao vrijedni ljudi i dobri domaćini, koji služe na ponos svom kraju”, zaključila je Đurović u čestitci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve