Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Đurović: Potencijali Danilovgrada moraju biti u potpunosti valorizovani

''U godinama pred nama potencijali Danilovgrada, kojih ima mnogo, moraju biti u potpunosti valorizovani, kako bi svi građani, bez izuzetka, osjetili povoljnost i privilegiju života u ovoj opštini''

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 9. decembra, Dana opštine Danilovgrad, predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, odbornicima i svim građankama i građanima Danilovgrada.

“Na današnji dan s pijetetom se sjećamo građana Danilograda koji su u antifašističkoj borbi, ali i mnogim drugim oslobodilačkim borbama prije toga, položili svoje živote za slobodu. Njihova tadašnja žrtva i upaljena luča slobode bile su podsticaj za novije generacije da idu njihovim stopama i da nikad ne odstupe sa puta borbe za bolju budućnost domovine. U godinama pred nama potencijali Danilovgrada, kojih ima mnogo, moraju biti u potpunosti valorizovani, kako bi svi građani, bez izuzetka, osjetili povoljnost i privilegiju života u ovoj opštini”, kazala je Đurović.

Očekuje da nova lokalna samouprava u Danilovgradu prepozna razvojnu šansu grada i strateškom politikom privlačenja domaćih i stranih investitora realizuje značajne projekte koji će dovesti do poboljšanja kvaliteta života svih stanovnika ovog kraja.

“Politikom kontinuiranog unapređenja poslovnog ambijenta u ovom gradu, ali i cijeloj zemlji, mogu se obezbijediti mogućnosti za kvalitetno poslovanje svima koji se opredijele za takav korak. Na temelju započetih i planiranih projekata usaglašenih sa strateškim aktivnostima državne vlasti, uvjerena sam da Danilovgrad i njegove građane čeka bolja budućnost”, zaključuje Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve