Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: Kreirati pogodnosti koje će doprinijeti ostanku što većeg broja žitelja Plužina na njihovim ognjištima

''Cijeneći izuzetne prirodne ljepote plužinskog kraja, a uvažavajući primamljivu turističku ponudu, u kojoj prednjače eko i etno sela, kao i brojni vidovi aktivnog odmora, radujem se daljem procvatu turizma, koji može biti važan faktor u ukupnom razvoju Plužina''

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 4. Avgusta – Dana opštine Plužine, predsjedniku Opštine Mijušku Bajagiću, predsjedniku Skupštine opštine Petru Mitriću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

“U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 4. avgust, Dan opštine Plužine. Ovim svečanim povodom odajemo veliko priznanje brojnim žrtvama Narodnooslobodilačke borbe, hrabrim Pivljanima, koji su se neustrašivo borili protiv fašističkog režima. Njihovo junaštvo i izgubljeni životi obavezuju nas da čuvamo i njegujemo ideale slobode, pravde i jednakosti.  Cijeneći izuzetne prirodne ljepote plužinskog kraja, a uvažavajući primamljivu turističku ponudu, u kojoj prednjače eko i etno sela, kao i brojni vidovi aktivnog odmora, radujem se daljem procvatu turizma, koji može biti važan faktor u ukupnom razvoju Plužina”, navela je Đurović.

Izražava očekivanje da će lokalna vlast, uz neophodnu podršku sa državnog nivoa, ali i od strane investitora, istrajati u namjeri da kreira pogodnosti koje će doprinijeti ostanku što većeg broja žitelja Plužina na njihovim ognjištima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve