Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović kandidat za predsjednicu Skupštine, prije Vaskrsa zahtjev za sazivanje sjednice

Mikić je rekao da se nada da će mandatar prije pravoslavnog Vaskrsa predati zahtjev za sazivanje sjednice parlamenta, i saopštiti javnosti sastav nove vlade

Izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić rekao je da prema informacijama koje je dobio od SNP-a, kandidat za predsjednicu Skupštine Crne Gore trebalo bi da bude poslanica te stranke Danijela Đurović. On je rekao da je po političkom sporazumu to mjesto pripalo SNP-u.

Mikić je u emsiji “Slobodna zona” na TV Prva rekao da se nada da će mandatar prije pravoslavnog Vaskrsa predati zahtjev za sazivanje sjednice parlamenta, i saopštiti javnosti sastav nove vlade.

“Nadam se da ćemo nakon pravoslavnog Vaskrsa imati sjednicu parlamenta”, rekao je Mikić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Katunanjin
17.04.2022-11:57 11:57

Baš si naredna da vodiš Skupštinu?
Koliko će ti trebat suflera kukala ti majka?

Bugarin
17.04.2022-12:33 12:33

Svudj u Svijetu ko ima najvise glasova taj je na celu DRZAVE jedino kod nas ko ima najmanju podrsku gradjana vodi Drzavu -SVE DJAVO PO DJAVOLU – IZBORI PA KO POBIJEDI IDE SE NA DRUGI KRUG PRIMJER ZAPADA -FRANCUSKA -sve se ide po kraju ulice nikako u brazdu USTAV  CIJELOG SVIJETA !  GRADIM  KOSARU OD SVEGA I SVACEGA ZNA SE OD CEGA SE KUCA GRADI – SKUPLJAMO OTPAD OD DRVETA  PRVA -KISA SRUSI SE! !

BZekovic
17.04.2022-12:45 12:45

Od Vaskrsa do Vaskrsa, sjasi Stra;hja, da uzjase Strahinjica!. Ova dama, ni u primisli ne bi smjela biti Predsjednik Skupstine CG, zbog svojih jasnih “osjecaja i vidjenja” Crne Gore.