Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: Država mora da stane iza zaposlenih u MUP-u i Upravi policije

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, ministru unutrašnjih poslova Filipu Adžiću, direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu i svim pripadnicama i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, ministru unutrašnjih poslova Filipu Adžiću, direktoru Uprave policije Zoranu Brđaninu i svim pripadnicama i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije.

“Obavljajući svoju zahtjevnu dužnost hrabro, profesionalno i odlučno, svakodnevno doprinosite stvaranju sigurne zemlje i zaštiti svih njenih građanki i građana. Vi ste čuvari zakona i javnog reda i mira i, u tom smislu, imate značajnu ulogu u jačanju vladavine prava i funkcionisanju pravne države”, kaže se u čestitki Đurović.

Prema njemim riječima, zadaci pripadnica i pripadnika MUP-a i Uprave policije su ozbiljni i odgovorni, ali nemam dilemu da ćete i u budućnosti sve obaveze izvršavati u skladu sa propisima i etičkim kodeksom, te da ćete u svakom trenutku biti na raspolaganju našim građanima.

“Rad u MUP-u i Upravi policije nije običan posao, već podrazumijeva konstantnu dužnost služenja svakom žitelju, državi i zakonu, sa ciljem postizanja opšteg dobra. Zbog toga, država mora da stane iza zaposlenih u MUP-u i Upravi policije i da se u najvećoj mogućoj mjeri posveti poboljšanju njihovog životnog standarda. Sigurna sam da ćete nastaviti sa beskompromisnim i predanim radom na očuvanju mira i stabilnosti u Crnoj Gori, kao i zaštiti osnovnih društvenih vrijednosti i izgradnji bezbjednog okruženja za naše građanke i građane”, zaključila je Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
policajac
03.10.2022-10:27 10:27

a đe je to povećanje plata od 2016 na ovamo…svima povećaste a nas ko šiša…kad povećate plate, onda da govorimo o poštovanju!