Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: Demokrate da odluče hoće li evropsku Crnu Goru ili vrijeme sankcija i viznog režima

Navodi da su poruke od strane zvaničnika EU i međunarodne zajednice svakim danom jasnije jer se od Crne Gore traži ozbiljnost i većina u parlamentu za usvajanje reformskih zakona

Crna Gora je trenutno između dva puta, prvog koji nas vodi u EU i drugog koji nas vraća u vrijeme sankcija i viznog režima, poručio je potpredsjednik URE Goran Đurović reagujući na izjave potpredsjednika Demokrata Vladimira Martinovića.

“Ovih dana se sve partije opredjeljuju između ova dva puta i drago nam je što velika većina partija u parlamentu želi da ide putem EU. URA je do zadnjeg momenta branila ovu vladu ali kap koja je prelila čašu bilo je izglasavanje nepovjerenja za troje ministara od većine u parlamentu i samim tim srušila bilo kakav legitimitet ove vlade“, poručio je Đurović.

Navodi da su poruke od strane zvaničnika EU i međunarodne zajednice svakim danom jasnije jer se od Crne Gore traži ozbiljnost i većina u parlamentu za usvajanje reformskih zakona.

“URA je 30. avgusta povukla hrabar potez smijenivši DPS ali posao sa tim nije završen jer smo mi građanima obećali ulazak u EU i to ćemo da ostvarimo. Što se tiče prizemnog pominjanja famoznih 21 milion od strane Demokrata u URI nijesmo primjetili da im je taj 21 milion smetao kada je Dritan Abazović predložio Aleksu Bečića za predsjednika Skupštine ili kada su zapošljavali po dubini i širini. Imajući sve to u vidu pozivamo vas da budete dio evropske priče i da se manete populizma o milionima i izdaji jer to je retorika koju je koristio Slobodan Milošević a od koje smo imali sankcije, vize i ratove“, zaključuje Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
18.01.2022-11:06 11:06

Djurovicu da ti pojasnimo za DPS kad pomenes ustani da znas i ti i svi Vratit ce se i nikad ljubav iz srca nasih nam ga niko iscupat ne moze !

COL
18.01.2022-11:23 11:23

URA treba da se izjasni da li bi poslije izbora ponovo, ako bude trebalo, izabrala kleronacionaliste za družinu, kojom kane demokratizovati Crnu Goru.