Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurović: Da se ovakve tragedije više nikad nikome ne dese

Na današnji dan iskazujem duboki pijetet i poštovanje prema svim žrtvama NATO bombardovanja, a posebno prema našim najmlađim sugrađanima iz Murina koji nisu dobili priliku da osjete radost života, kazala je predsjednica Skupštine Danijela Đurović

Na današnji dan iskazujem duboki pijetet i poštovanje prema svim žrtvama NATO bombardovanja, a posebno prema našim najmlađim sugrađanima iz Murina koji nisu dobili priliku da osjete radost života, kazala je predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

“Želim da se ovakve tragedije više nikad nikome ne dese”, navela je Đurović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
24.03.2023-18:54 18:54

Na tvoje oči i uz tvoju podršku još gore tragedije se svakodnevno i sve jače dešavaju u Ukrajini! Ovakve tragedije iniciraš i pripremaš u Crnoj Gori u ime voljene ti faštističke Srbije! Pogibiju djece u Murinu prouzrokovali su SRPSKI ZLOČIINCI, a NATO projektili su tu bili samo da SRPSKI ZLOČINCI ŽRTVUJU ĐECU, kako bi prikrili svoje zločine nad Crnom Gorom i Crnogorskim narodima. Svakodnevno kržiš Ustav CG i užurbano pripremaš zločin nad Crnom Gorom. U ime SRPSKOG ZLOČINAČKOG BOGA I U IME SRPSKOG BEZDUŠNOG OKUPATORA CRNE GORE!.PAMTI TI CRNA GORA SVE I PAMTIĆE TVOJ GADLJUK VJEČNO!