Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Đurović: Čudno i tužno je kad niko i ništa postane neko i nešto

''Vlada će pasti jer postoji savremeni sudija a to je narod''

Stanje u Crnoj Gori nije nimalo dobro, a da li Izvještaj EK o napretku Crne Gore predstavlja početak kraja aktuelne anticrnogorske Vlade pokazaće vrijeme, ocijenio je generalni sekretar SUBNOR-a i antifašista Crne Gore Dragan Mitov Đurović u jutarnjem programu Gradske televizije “Rujna zora”.

“Svako vlada kada ga zapadne, a ko hoće da vidi u kakvom je stanju Crna Gora vidjeće. Neke riječi i istinu teško je stavljati u tvrde uši, a posebno teško u uši koje neće da čuju. Pratimo i vidimo šta se radi u parlametarnoj većini i kakve su poruke jednih i drugih. Ono što Crnu Goru boli je što nema razgovora i zere uzajamnog poštovanja”, kazao je Đurović.

Vlast u zemlji, ističe, treba da imaju oni koje narod poštuje.

“Čudno je i tužno je kad niko i ništa postane neko i nešto. Život ide dalje, a ono što ide dalje mora biti jasno i onoj Vladi i ovoj Vladi. Mora im biti jasno da se četničke poruke u Crnoj Gori mogu upućivati ali neće proći zato što Crna Gora sve to dobro pamti. Pamti Crna Gora sve četničke zločine. Ne zaboravlja Lazine i sve ono gdje je krv crnogorske mladeži svih vjera i nacija”, naglasio je Đurović.

Vlada koja vlada će pasti jer, kako je rekao, postoji savremeni sudija a to je narod. Ko je zaboravio narod, ističe, nema mnogo šansi da sa narodom korača.

“Ako je benzin poskupio i meni ko penzioneru neko nudi tri litra ulja mora znati da meni to ulje ne treba. Meni treba Crna Gora i mir i sloga u njoj. Treba mi da Crna Gora bude crnogorska, antifašistička a ne četnička. Da djeca u školi uče našu istoriju, a na političkoj sceni budu političari koji su to zaslužili i svojim radom sve stepenice prošli, a ne uz par stotina birača i uz pomoć onih koji nose mantije na različite načine i bore se za tuđe interese”, zaključio je Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve