Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurišić odbio da obezbijedi logistiku za proslavu godišnjice NATO članstva, iako je to obaveza Uprave kojom rukovodi

Posluženje, personal, piće, ketering... nadležnost su i obaveza Uprave za državnu imovinu kad je riječ o organizaciji državnih prijema

Direktor Uprave za katastar i državnu imovinu, Koča Đurišić zvanično je dopisom odbio da obezbijedi logistiku iz domena institucije kojom rukovodi za proslavu godišnjice NATO članstva Crne Gore koja će se u ponedjeljak održati u organizaciji Vlade i čiji su domaćini ministri odbrane Raško Konjević i vanjskih poslova Ranko Krivokapić, saznaje Pobjeda.

Posluženje, personal, piće, ketering… nadležnost su i obaveza Uprave za državnu imovinu kad je riječ o organizaciji državnih prijema.

Prema informacijama Pobjede, protokol i državni organi koji su uključeni u poslove oko organizacije prijema kome će prisustvovati oko 250, domaćih i stranih visokih zvanica su zatečeni odlukom Đurišića.

Pretpostavlja se da će državni protokol u cilju prevazilaženja problema biti primoran da angažuje privatnu firmu koja će morati da plati novcem građana zbog samovolje Đurišića – kadra Demorkatskog fronta.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
04.06.2022-20:51 20:51

…mali treba u zatvor za nepocinstva —samo što je prepisao NAŠ MANASTIR CT na okup.crkvu spc
na osnovu -zakljucka ,podoljuba /zvanog i rukoljuba / bez predviđene procedure i bez Sudske Odluke….pi !