Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurišić Bečanović odgovorila DPS Nikšić: Niti sam direktor, niti menadžer Trim centra da bi se meni delegirale primjedbe

Sve informacije o regularnosti i dobijenim dozvolama za održavanje muzičkog događaja, o kome trube danima, veliki poštovaoci zakona mogu dobiti od nadležnih u Trim centru i Opštini Nikšić, poručila je Đurišić Bečanović

Oglašavati se povodom sve bljutavijih i nevaspitanijih saopštenja lokalnog DPS-a, pravi je sizifovski posao. No, brutalni medijski nasrtaji na moju porodicu ne mogu se više ignorisati. Poslije niza gnusnih napada na moju ličnost i profesionalni integritet, u nemogućnosti da me politički diskredituje, DPS se sada ustremio na moju porodicu. Po običaju, pribjegavaju izmišljotinama koje plasiraju preko svojih žalosnih portala, pa sam u njihovoj političkoj “bajci” ja zla gospodarica objekta pod Trebjesom i dežurni ekološki zločinac, saopštila je predsjednica nikšićkog odbora Građanskog pokreta URA Tatjana Đurišić Bečanović u odgovoru na saopštenje nikšićkog DPS-a.

Ističe da nema nikakvog udjela u radu Trim centra.

“Niti sam direktor, niti menadžer da bi se meni delegirale primjedbe na rad tog preduzeća ili postavljala pitanja. Sve informacije o regularnosti i dobijenim dozvolama za održavanje muzičkog događaja, o kome trube danima, veliki poštovaoci zakona mogu dobiti od nadležnih u Trim centru i Opštini Nikšić, kao što sam ih i ja dobila nakon skandala zvanog “uzurpiranje ulice”. Ulicu Voja Deretića, koja je dio šetališta, niti sam zatvarala, niti otvarala, ali ako im se pričinjava tolika moja moć, ja moram biti polaskana. O tome koliko poštuju zakon svjedoči i činjenica da sopstvene odluke nijesu sprovodili, jer je upravo prethodna vlast donijela odluku o zatvaranju te ulice”, kazala je Đurišić Bečanović.

Đurišić-Bečanović navodi da njena nadležnost nije ni u domenu rada Komunalnog preduzeća.

“Pored toga što sam, kako navode iz DPS-a, uzurpator ulice, koju zatvaram i otvaram po svojoj volji, ja sam i veoma neuspješan komunalni radnik i nesposobna da pokrenem Komunalno preduzeće da radi svoj posao. Možda zato što ni tamo nemam baš nikakve nadležnosti, kao ni u Trim centru? Ako ih baš zanima zašto se otpad ne odvozi redovno, treba da upitaju svoje kolege iz DPS-a koje još uvijek upravljaju Komunalnim preduzećem u Nikšiću. Neko ko je stvorio Mislov do, zauvijek je izgubio pravo da govori o ekologiji”, dodaje Đurišić Bečanović.

Predsjednica nikšićkog odbora URE još napominje da funkcioneri DPS-a ne znaju šta znači odgovornost.

“Zelene strategije, koje su DPS-u potpuno strane i mrske, uređivaće ovaj grad, uprkos njihovim naporima da ga zadrže u blatu svoje politike, pune agresivnosti i mržnje”, zaključuje Đurišić Bečanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Andreas
01.07.2021-19:35 19:35

To je zapravo istina, ti ustvari nisi nista.