Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đurašković: Osuđujem skandalozno ponašanje Kneževića, nadležni da ispitaju slučaj

Crna Gora, smatra on,  ne smije biti zemlja u kojoj će bilo ko i verbalno, a pogotovo fizički biti napadan zbog vlastitog političkog stava, ali ni zemlja u kojoj će političari i njihova, kako kaže, ''pratnja nasrtati na mirne građane''

Najoštrije osuđujem skandalozno ponašanje poslanika Milana Kneževića i njegovog obezbjeđenja i nasrtaj na naše sugrađane i pozivam nadležne organe da hitno ispitaju navedeni slučaj i obavijeste javnost o svim činjenicama, poručio je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković.

Crna Gora, smatra on,  ne smije biti zemlja u kojoj će bilo ko i verbalno, a pogotovo fizički biti napadan zbog vlastitog političkog stava, ali ni zemlja u kojoj će političari i njihova, kako kaže, “pratnja nasrtati na mirne građane”.

“Poruka poslanika Kneževića koja se tiče nošenja oružja je posebno opasna i zahtijeva hitnu reakciju tužilaštva. Prijetnja nošenjem oružja je kontinuitet neprihvatljivog odnosa funkcionera DF-a prema državi u kojoj politički djeluju, pogotovo uzimajući u obzir ranije incidente”, dodao je Đurašković.

Znamo da nam, navodi on, pojedini nikad neće oprostiti borbu za nezavisnu i evropsku Crnu Goru, vlastiti a ne, kako kaže,”tuđi nacionalni i državni identitet”.

“Pozivamo JP Aerodromi Crne Gore da objave video snimak iz kojega će se jasno utvrditi ko je na koga nasrnuo i verbalno i fizički, jer će očigledno poslije toga neke odluke nadležnih državnih organa morati biti mijenjane”, zaključio je Đurašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
08.12.2022-18:33 18:33

BUJO, ka i obično reaguješ sa zakašnjenjem. I veoma si nežan prema okorelim neprijateljima Crne Gore. A nije ni čudo ta nežnost. Jer ti si vvjerni koalicioni saradnik ušasnih neprijatelja Crne Gore, koji ka nijesu sa DF, a ustvari su vezani ka nokat i meso. Nego Bujo, tvoje reakcije na ono što se dešava Cetinjanima su mnogo zabrinjavajuće, jer se ne zna jesu li posledica tvoje nseposobnosti ili skrivenih namjera. A ono što se dešava Cetinjanima, koji su postali meta Policije, Tužilaštava, raznija lidera srpskog okupatora i njegovih saradnika, postaje užasno i nepodnošljivo. Ovo zadnje, sa Gardaševićima, je kapljica, koja… Pročitaj više »