Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanovićev kabinet: Sastanak kod predsjednika, a ne spoljnopolitičke konsultacije

Iz Vlade je juče saopšteno da su potpredsjednik Dritan Abazović i ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović uputili poziv Đukanoviću na spoljnopolitičke konsultacije o pitanju povratka ambasadora, koje bi bile održane u utorak, 26. januara

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović inicirao je sastanak sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem na kojem će se razgovarati na temu ambasadora, kazala je Tamara Brajović, savjetnica Đukanovića za vanjsku politiku.

Iz Vlade je juče saopšteno da su potpredsjednik Dritan Abazović i ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović uputili poziv Đukanoviću na spoljnopolitičke konsultacije o pitanju povratka ambasadora, koje bi bile održane u utorak, 26. januara.

“Očigledno je u pitanju zbrka. Nije riječ o vanjskopolitičkim konsultacijama koje se održavaju u formatutri predsjednika i ministra vanjskih poslova, već je riječ o inicijativi ministra Radulovića za sastanak sa predsjednikom Đukanovićem na kojem će se razgovarati na temu ambasadora. Predsjednik je prihvatio inicijativu, kao i predlog da sastanku prisustvuje potpredsjednik Abazović”, kazala je Brajović za CdM.

Sastanak će se održati u utorak, 26. januara, u kabinetu Đukanovića.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve