Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović: Šta je Crna Gora dočekala, premijer išao na sahranu neprijatelja svoje države

A ne kaže, dodaje Đukanović, šta će premijer Crne Gore, s pola Vlade, na sahrani jednog od najotvorenijih neprijatelja njegove države i crnogorskog naroda, poznatog po fašisoidnim stavovima o pripadnicima islamske vjeroispovijesti “onog istog koji je ne tako davno prijetio da će nam ako se naljute i mošti Svetog Vasilija oteti i prenijeti u Hercegovinu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je komentarišući jučerašnje izlaganje i poruke premijera Zdravka Krivokapića povodom sto dana rada Vlade ocijenio riječima da ovo nije naša tužna realnost moglo bi biti za rubriku Vjerovali ili ne. Šta je Crna Gora dočekala….

“Juče je premijer skoro ljutito objasnio zašto je prvog dana zadužio državu 750 miliona. Da nije toga bilo, kaže, njegove vlade ne bi bilo. Valjda mu se otelo da navede pravi razlog. A onda sažaljivo moli za malo privatnosti”, napisao je Đukanović na Twitteru.

Prema njegovim riječima za razumijevanje što je s maskom na licu bio na sahrani umirovljenog episkopa SPC Atanasija Jevtića u drugoj državi.

“Samo što je skinuo dok je ljubio kovčeg umrlog od korone”, ističe on.

A ne kaže, dodaje Đukanović, šta će premijer Crne Gore, s pola Vlade, na sahrani jednog od najotvorenijih neprijatelja njegove države i crnogorskog naroda, poznatog po fašisoidnim stavovima o pripadnicima islamske vjeroispovijesti “onog istog koji je ne tako davno prijetio da će nam ako se naljute i mošti Svetog Vasilija oteti i prenijeti u Hercegovinu”.

“Da ovo nije naša tužna realnost moglo bi biti za rubriku “Vjerovali ili ne“. Šta je Crna Gora dočekala…”, zaključio je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
12.03.2021-16:45 16:45

Pa gospodine Djukanovicu to su samo Kvislinzi otisli da odaju zadnju pocast Kvislingu. Kao sto ste prije par dana rekli gospodine Djukanovicu to sve treba da se nedje upise i da se ne zaboravi kada trenutak obracuna dodje a doci ce sigurno.

Topđžija
12.03.2021-19:12 19:12

G-dine Predsjedniče, pravo govorite. Imate posla sa neprosvijećenim narodom kojima su popovi-četnici mozak iskljucali.