Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović se obratio ”staroj većini”: Nepokolebljivi borci protiv Crne Gore, imate jedinstvenu priliku

Nazvao ih je promjenljivom parlamentarnom većinom, konstatujući kako im se ukazala jedinstvena šansa.

Promjenljivoj parlamentarnoj većini koja prijeti da će me smijeniti ukazala se jedinstvena šansa. Nepokolebljivi borci protiv Crne Gore imaju jedinstvenu priliku, iako to ne bi željeli, da urade nešto za svoju državu, rekao je crnogorski predsjednik i lider DPS-a Milo Đukanović.

-Da hitno daju svoj glas za izbor sudija Ustavnog suda i tako pokažu da stvarno misle da sam prekršio Ustav. Ako bi im to potvrdio Ustavni sud, imali bi otvoren put da smijene predsjednika države- kazao je Đukanović na Tviteru.

Kako je dodao, ne učine li tako, pokazaće se da su samo “manipulanti, u istom kolu “ringe, ringe raja” politike njihovih koalicionih saboraca”.

Podsjetimo, stara parlamentarna većina potpisala je u četvrtak i proslijedila predsjednici Skupštine Danijeli Đurović inicijativu o pokretanju postupka za utvrđivanje da li je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović prekršio Ustav kada je uputio predlog za skraćenje mandata parlamentu.

U inicijativi iza koje očekivano stoje najveći politički destruktivci u Crnoj Gori, nosioci velikosrpskog i ruskog malignog uticaja – Demokratski front, traži se da Skupština pokrene postupak za razrješenje predsjednika države.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve