Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović: Rožajci nikad nijesu dozvolili da se sklad suživota poremeti što služi na čast građanima svih vjera i nacija

''Rožajci nikad nijesu dozvolili da se sklad suživota poremeti ni u vremenima najvećih izazova i međunacionalnih trvenja u našem okruženju, što služi na čast građanima svih vjera i nacija''

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 30. septembra – Dana opštine Rožaje, predsjedniku Opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine Almiru Avdiću, odbornicima Skupštine opštine, učesnicima svečane sjednice i svim građankama i građanima Rožaja.

„Rožaje i njegove žitelje oduvijek su krasili multikonfesionalnost, multikulturalnost i multietničnost, kao njeno najveće bogatstvo, na ponos cijele Crne Gore. Rožajci nikad nijesu dozvolili da se sklad suživota poremeti ni u vremenima najvećih izazova i međunacionalnih trvenja u našem okruženju, što služi na čast građanima svih vjera i nacija”, naveo je Đukanović.

U savremenoj Crnoj Gori, dodao je, čijim su uspjesima žitelji vašeg kraja davali i daju nemjerljiv doprinos, Rožaje uživa benefite ravnomjernog regionalnog razvoja, s posebnim fokusom na razvoj turizma i infrastrukture.

“Uvjeren sam da će i u vremenu pred nama, lokalna uprava nastaviti da vodi grad putem daljeg progresa i boljeg života za sve građane vaše opštine, dajući time doprinos i evropskom razvoju svoje Crne Gore. Još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave”, zaključio je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve