Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović: Posjeta Pendarovskog čast i posebna emocija

''Posjeta makedonskog predsjednika predstavlja podsticaj snaženju partnerskih veza''

Za Crnu Goru i crnogorske građane posjeta predsjednika Sjeverne Makedonije Steva Pendarovskog, nama bliske i prijateljske zemlje, je i čast i posebna emocija, kazao je crnogorski presjednik Milo Đukanović.

Kako je naveo, posjeta makedonskog predsjednika predstavlja podsticaj snaženju partnerskih veza.

“Dvodnevni razgovori podsticaj daljem snaženju međudržavnih, partnerskih savezničkih veza, na temeljima zajedničke vizije da svoju budućnost gradimo na tekovinama euroatlantizma i najviših evropskih vrijednosti”, objavio je Đukanović na Twitter-u.

Foto: Predsjednik.me
Foto: Predsjednik.me
Foto: Predsjednik.me
Foto: Predsjednik.me
Foto: Predsjednik.me
Foto: Predsjednik.me

Nakon ceremonije dočeka, upisivanja u knjigu gostiju, predsjednici su imali i tête-à-tête razgovor nakon čega je uslijedio sastanak delegacija dvije države.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
13.04.2022-04:18 04:18

Volim Crnu Goru iz dna duse i za nju bih rado i sa ponosom dao zadnju kap krvi bez ikakvog razmisljanja ali mislim da Sjeverni Makedonci ne dijele nase vrijednosti i ideale kada se tice EU vrijednosti. Kao prvo 250 hiljada sjevernih Makedonaca imaju pasose Bugara kojekoristeza mogucnosti da rade u EU dok 99 nnih bes kao Srbi rade nislle i vaspitaju svoju djecu protiv vrjednosti u zemljama u kojima zive i u kojima ce vecina njih umrijeti ja sam jedan od njih.