Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Đukanović: Optimista sam da će doći do pada Vlade, ako zavlada politika slična rijalitiju neću biti njen akter

Komična je zaglušujuća galama koju stvaraju jer su slabiji i beznačajniji, kazao je Đukanović komentarišući godinu dana rada Vlade

Nemojte očekivati od mene da podliježem političkom populizmu, trenutno je na sceni politički cirkus, poručio je predsjednik države Milo Đukanović iz Danilovgrda.

“Ako u Crnoj Gori zavlada politika slična rijalitiju ja neću biti njen akter”, kazao je Đukanović.

Na pitanje novinara šta misli da li postoji većina za smjenu Vlade, kaže da ne može tek tako da ocjenjuje, ali da je optimista da će doći do pada Vlade.

“Potonja je ura da se inicira inicijativa za smjenu”, poručio je Đukanović.

Smatra da je za ovih 15 mjeseci izgubljeno vrijeme za Crnu Goru zahvaljujući ovoj Vladi.

“Komična je zaglušujuća galama koju stvaraju jer su slabiji i beznačajniji”, kazao je  Đukanović komentarišući godinu dana rada Vlade.

“Ova vlada pravi tragične korake. U djelovanju ove vlade izašli smo iz politike i na terenu smo krivične odgovornosti”, poručio je Đukanović.

Predsjednik države o gašenju KAP-a: Treba imati obraz debeo kao đon pa dozvoliti ovakvu bahatost

Komenatarisao je i današnju poruku direktora firme Uniprom, u čijem vlasništvu je Kombinat aluminijuma Podgorica (KAP) Veselina Pejovića koji je najavio gašenje KAP-a.

“Mi danas iz političkih razloga imamo to da se ugasio posljednji privredni subjekat. Treba imati obraz debeo kao đon pa dozvoliti da se ovakva bahatost odvija u našoj zemlji”, kazao je Đukanović.

Prava vlada bi učinila sve da sačuva investitore, a sadašnja se prema njima, ipak, određuje revanšistički, kazao je Đukanović.

Kompanija Uniprom, koja je vlasnik KAP-a, najavila je ranije da će obustaviti proizvodnju zbog visokih cijena struje i otpustiti 500 radnika.

“Moraće neko krivično da odgovara zbog preminulih od kovida”

Odgovarajući na pitanja novinara o trenutnoj epidemiloškoj situaciji, Đukanović je kazao  da je enorman broj preminulih od koronavirusa.

“Danas, sjutra, za dvije ili tri godine neko će mora krivično da odgovara”, poručio je Đukanović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
08.12.2021-16:45 16:45

Gospodine Djukanovicu,sad za sad nema od toga,evo nesrecni Ljaljo iz Balabana plagijator obija pragove svetosavskih stranki kumi i moli da mu “spase stolicu”a inace Ljaljo “ljudska velicina”zasluzuje skanjic koji je cojek tj “mali kontinjer za smece”.

Ivanisevic
08.12.2021-18:13 18:13

@Gagi ti si podmladak naseg montenegristickodukljanskog pokreta i velji branitelj naše CPC ,kome mozak radi 100 na sat. Samo jako!