Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović: Ni ja, a ni drugi kandidati NSD-a, nećemo koristiti poslanički mandat, dok se Mandić ne vrati u Skupštinu

''Ni ja, kao prvi naredni kandidat za poslanika, a ni drugi kandidati iz Nove srpske demokratije koji su na našoj poslaničkoj listi, nećemo koristiti poslanički mandat, prije nego se u Skupštinu vrati predsjednik NSD Andrija Mandić''

Predsjednik Izvršnog odbora Nove srpske demokratije Milutin Đukanović saopštio je da ni on, kao prvi naredni kandidat za poslanika, neće koristiti poslanički mandat, prije nego se u Skupštinu vrati predsjednik NSD Andrija Mandić.

“Poslije ostavki mojih kolega iz poslaničkog kluba DF-a, želim da obavijestim javnost da ni ja, kao prvi naredni kandidat za poslanika, a ni drugi kandidati iz Nove srpske demokratije koji su na našoj poslaničkoj listi, nećemo koristiti poslanički mandat, prije nego se u Skupštinu vrati predsjednik NSD Andrija Mandić”, kazao je Đukanović.

Đukanović misli je to “veoma važno za njihovu političku organizaciju iz razloga što osjetljivi politički trenutak podrazumijeva najbolje odgovore”.

“Smatram pravednim, poslije pronevjere istorijske pobjede od strane Zdravka Krivokapića, da se u Parlament mora vratiti politika koja je pobijedila 30. avgusta. Najveći garant povratka politike doslednosti, odlučnosti i hrabrosti u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije je aktivno uključenje u parlamentarnu borbu našeg predsjednika stranke. Presudni momenti, poput ovog, zahtijevaju, na prvom mjestu, pošten politički i ljudski pristup”, zaključio je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
26.04.2022-19:03 19:03

Steta velika  sto te necemo gledat u skupstinu sa tako lijepom sijedom glavom i lijepim zubima -ti nikad niti si volijo CG niti si sto ucinijo dobro nego si je vazda blatijo i krao sto si moga dokucit u tvoje sape !