Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović na otvaranju Centra za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju: Podgorica dobija još jedan moderan medicinski centar

Nesumnjivo, prema riječima predsjednika države, Podgorica dobija još jedan moderan medicinski centar.

Podgorica dobija još jedan moderan medicinski centar, poručio je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović na svečanom otvaranju Centra za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju u saradnji sa renomiranim i prepoznatljivim medicinskim brendom “Romatem”.

Foto: Kabinet Predsjednika Crne Gore
Foto: Kabinet Predsjednika Crne Gore

“U prethodnom periodu Crna Gora i Turska su napravile značajne iskorake u unapređenju saradnje dvije zemlje u oblasti zdravstva, čemu je prethodio izuzetan napredak turske medicine na globalnom nivou, uključujući i afirmaciju velikog broja stručnjaka evropskog i svjetskog renomea. Istovremeno, u Crnoj Gori nastavljen je kontinuitet ulaganja u zdravstveni sistem, u cilju naprjedjenja kvaliteta zdravstvene zaštite građana, kao i upotpunjavanja integrisane usluge u brzorastućoj turističkoj ekonomiji na Mediteranu”, naglasio je Đukanović.

Milo Đukanović

Posebno raduje, ističe Đukanović, da u Crnu Goru dolazi specijalizovana i renomirana kuća koja, kako dodaje, na najsavremeniji način tretira pitanja rehabilitacije i najrazličitijih terapija u oblasti neurologije i ortopedije.

“Učestalost neuroloških oboljenja i trauma u vezi s njima, za koje znamo da zahtijevaju težak i mukotrpan oporavak i kod kojih su vrijeme primjene i dostupnost najdjelotvornije terapije jedan od ključnih faktora za uspješno izlječenje, dodatno opravdavaju vrijednost ulaganja kojem večeras svjedočimo”, naglasio je Đukanović.

Foto: Kabinet Predsjednika Crne Gore
Foto: Kabinet Predsjednika Crne Gore

Nesumnjivo, prema riječima predsjednika države, Podgorica dobija još jedan moderan medicinski centar.

“Zahvaljujući “Romatemu” imaćemo savremene i učinkovite metode terapije, koje vode ka bržem i cjelovitijem oporavku. Našim partnerima želim uspješan rad u Crnoj Gori, a našoj medicini i građanima što više ovakvih sadržaja i investicija, koji će im biti dostupni i koji će doprinositi onome što je i najvažnije – a to je dobro zdravlje”, zaključio je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve