Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović na 59. Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji

Predsjednik Crne Gore će tokom Minhenske bezbjednosne konferencije učestvovati na okruglom stolu ''Tako blizu, a tako daleko: EU perspektiva Zapadnog Balkana'', a biće gost i godišnjeg ručka na visokom nivou na poziv Atlantskog saveza i Airbusa

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovaće danas u Minhen gdje će učestvovati na 59. Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji, na poziv predsjedavajućeg ambasadora Kristofa Hojzgena.

Predsjednik Crne Gore će tokom Minhenske bezbjednosne konferencije učestvovati na okruglom stolu „Tako blizu, a tako daleko: EU perspektiva Zapadnog Balkana“, a biće gost i godišnjeg ručka na visokom nivou na poziv Atlantskog saveza i Airbusa.

“Đukanović će u okviru Konferencije, koja okuplja visoke donosioce odluka i lidere iz čitavog svijeta, imati niz bilateralnih susreta sa najvišim zvaničnicima, kao i druge susrete na marginama ovog događaja”, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Minhenska bezbjednosna konferencija je vodeći svjetski forum za razmjenu mišljenja o međunarodnoj bezbjednosnoj politici koja će i ove godine omogućiti jedinstvenu priliku za javne strateške debate u cilju traženja, pronalaženja i promovisanja rješenja za mnoga goruća bezbjednosna pitanja sa kojima se trenutno suočavamo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve