Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović: Krajnje nemoralna tvrdnja Krivokapića da ja organizujem proteste

Nijedan pojedinac, pa ni Zdravko Krivokapić, ili makar i loša Vlada, ne mogu me isprovocirati na takvu neodgovornost prema državi, rekao je Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je krajnje je nemoralno od premijera Zdravka Krivokapića da insinuira da on organizuje proteste koji mu se ne sviđaju.

“Uzaludni su pokušaji da svo svoje neznanje, neposvećenost i nepostojanost pokušava prikriti time što će papagajski dosadno za sve okriviti bivšu vlast”, napisao je Đukanović na Tviteru.

A sad je, ističe Đuknanović, krenuo da to čini i prema meni lično.

“Poznato je, a o tome je u trenucima euforičnog raspoloženja nakon pobjede na izborima govorio i sam premijer, da sam uložio i ulažem sav napor da se izvršna vlast konstituiše, i da što kvalitetnije profunkcioniše. Činio sam to i činim zbog odgovornosti prema Državi za čiju sam obnovu, za razliku od premijera, bez ostatka radio i izvjesno glasao. I za čiji napredak i dalje radim. Iako imam sve manje poštovanja prema Vladi i njenom premijeru”, rekao je predsjedik Crne Gore.

 

 

Jer, ističe Đukanović, iz dana u dan sabiram sve više utisaka da neznanje nije jedini i najvažniji razlog njihovog neodgovornog upravljanja državom.

“Ne mora premijer da brine da iza bučne kritike Vlade ovih dana skriveno stojim ja. Ne samo zato što se ne skrivam kada kritikujem, nego zato što nikada nijesam, a i neću, preduzeti ništa što bi potencijalno ugrožavalo stabilnost Crne Gore. Nijedan pojedinac, pa ni Zdravko Krivokapić, ili makar i loša Vlada, ne mogu me isprovocirati na takvu neodgovornost prema državi”, istakao je Đukanović.

 

Podsjetimo, Krivokapić je ranije danas pozvao Đukanovića da ne destabilizuje državu i da narod koji je, kako je rekao, izveo na ulice pozove da se vrati kućama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
08.04.2021-15:25 15:25

Gospodine Presjednice Srpska vlada je izgubila KOMPAS ka da su svi onog manitog bijelog nasmrkani -DROGIRANI!

Ha20
08.04.2021-16:09 16:09

Gospodine Djukanovicu bocoljub je vjerovatno poceo da osjaca da se njegovoj politickoj avanturii blizi kraj pa mora jadan da baci krivicu na drugoga. Ja mislim da se on ovih dana ne odvaja od boce koja mu pomaze da smiri zivce i uspava mazak.

Sara
08.04.2021-20:33 20:33

Pop Zdravko je tako pokvaren i prepreden..da je sposoban na svasta..sve sto se desi u CG..svalice na g.Djukanovica sram ga bilo..ne vidi..da svakog dana urusava drzavnost i postajanhe drzave CG..ja ne znam,zasto g,Djukanovic ne nazove NATO..Bajdena..da kaze da je njegova zemlja u opasnosti!