Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović: Krajnje je vrijeme da, svim srcem, budemo pokretači nekog novog, vedrijeg Cetinja

''Pobjednički tim koji je spreman da mijenja Cetinje na bolje, onako kako naš grad zaslužuje''

Dipolomirani menadžer Miloš Đukanović kazao je da podržava koncept “Svim srcem za Cetinje” zato što je ideološki najbliskiji njegovim uvjerenjima.

“Podržavam zato što, tim ljudi koji je okupljen oko ovog koncepta, zavrjeđuje pažnju i podršku, to je pobjednički tim koji je spreman da mijenja Cetinje na bolje, onako kako naš grad zaslužuje. Podržavam zbog programa koji prati koncept, a koji nije populistički, napravljen kako bi se ostvarili jeftini politički poeni, već pažljivo osmišljen vodeći računa o svim segmentima koje treba izdići na veći nivo, i što je najbitnije, koji je realan i ostvarljiv. Podržavam zbog Cetinjske mladosti i Cetinjske đece”, kazao je Đukanović.

“Ono po čemu je koncept specifičan, a siguran sam, biće prepoznatljiv, jeste da po prvi put politička partija ima demokratsku širinu da u politički program uključi građane koji imaju ravnopravan odnos i na taj način daju svoj doprinos, kako bi svi zajedno učinjeli da se naš grad probudi iz dubokog sna. Krajnje je vrijeme da, SVIM SRCEM, budemo pokretači nekog novog, vedrijeg Cetinja”, poručuje Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve