Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović: Crna Gora čuva zasluženi politički rejting na širem evropskom prostoru

Đukanović je čestitao predsjedniku Evropskog savjeta i premijeru Češke na ''inauguralnom sastanku Evropske političke zajednice''

Sastanak u Pragu bio je prilika za više dobrih i korisnih bilateralnih kontakata kroz koje Crna Gora učvršćuje svoja prijateljstva i čuva zasluženi politički rejting na širem evropskom prostoru, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Čestitao je predsjedniku Evropskog savjeta i premijeru Češke na “inauguralnom sastanku Evropske političke zajednice”.

“Čestitke predsjedniku Evropskog savjeta Šarlu Mišelu i premijeru Češke Petr Fijali zemlje domaćina inauguralnom sastanku Evropske političke zajednice za uspješan početak rada nove političke platforme za komunikaciju, koordinaciju i saradnju 44 evropske zemlje”, naveo je predsjednik Crne Gore na Tviteru.

Kvalitetan okvir za otvorene razgovore o izazovima koje, kaže Đukanović, dijelimo i rješenjima koja mogu voditi prosperitetu Evrope.

“Sastanak u Pragu bio je i prilika za više dobrih i korisnih bilateralnih kontakata kroz koje Crna Gora učvršćuje svoja prijateljstva, dobru međudržavnu saradnju i čuva jedan zasluženi politički rejting na širem evropskom prostoru. Radujemo se sljedećem susretu u Kisinjevu”, poručio je predsjednik države.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve