Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović čestitao predsjednici Kosova: U Crnoj Gori ćete uvijek imati dobrog susjeda

Radujem se susretima i daljem unapređenju kvaliteta međudržavnih veza Crne Gore i Kosova, naveo je predsjednik Crne Gore

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u ime građana Crne Gore i u svoje ime uputio je čestitku Vjosi Osmani povodom izbora na dužnost predsjednice Republike Kosovo uz najbolje želje za uspjeh u vršenju ove odgovorne funkcije.

“Uvjeren sam da će Vaš izbor, zajedno s rezultatima nedavno održanih parlamentarnih izbora, označiti početak novog razdoblja u razvoju kosovske države i društva, i da će kroz punu demokratsku konsolidaciju, stabilizaciju i izgradnju institucija zemlju voditi dalje na putu evropske i euroatlantske integracije.

Želim da Vas uvjerim da ćete u Crnoj Gori uvijek imati dobrog susjeda, odgovornog partnera i sagovornika u svim pitanjima koja vode zbližavanju naših građana, saradnji država i napretku i stabilnosti regiona.

Radujem se susretima i daljem unapređenju kvaliteta međudržavnih veza Crne Gore i Kosova.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gernsheim
05.04.2021-17:32 17:32

Svaka čast presjedniče Djukanović , ti si svijetlo na kraju tunela u ovoj mračnoj Crnoj Gori preduzmi nešto imaš toliko veza u svijetu smakni ove četnike da mogu da dodjem na odmor kao svih ovih godina u najljepšu zemlju na svijetu….

Ha20
05.04.2021-17:37 17:37

Gospodine Djukanovicu svaka vam cast na diplomatiji mira i stabilnosti u regionu. Gospodine kavi ste takvi ste neko vas mrzi a vecina u Crnoj Gori voli i postuje iz jednostavnog razloga ” Crna Gora nije imala nikada u novijoj istiriji boljeg drzavnika od vas ” Kapa dolje za vas potovani gospodine.