Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović čestitao Nimanbegu izbor za predsjednika Force

''Vašim prethodnim angažmanom, prije svega kao poslanik i potpredsjednik Skupštine Crne Gore, dali ste veliki doprinos zaštiti manjina, kao i prava i sloboda svih građana, što je važan temelj i snaga suverene, multietničke, demokratske Crne Gore''

Predsjednik DPS Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Genciju Nimanbegu povodom izbora za predsjednika Nove demokratske snage Force.

“U ime Demokratske partije socijalista, i u svoje ime, najsrdačnije Vam čestitam izbor za predsjednika Nove demokratske snage Force, na IV izbornoj Skupštini koja je u subotu održana u Ulcinju.

To potvrđuje da ste u stranačkim i širim krugovima prepoznati kao lider koji će bogatim političkim iskustvom i vizijom jačati status vaše partije, na dobro građana koje predstavljate.

Vašim prethodnim angažmanom, prije svega kao poslanik i potpredsjednik Skupštine Crne Gore, dali ste veliki doprinos zaštiti manjina, kao i prava i sloboda svih građana, što je važan temelj i snaga suverene, multietničke, demokratske Crne Gore.

Uvjeren sam da ćete i na ovoj važnoj dužnosti nastaviti da doprinosite demokratskom razvoju našeg društva i opštem napretku Crne Gore. U tome, kao i u posvećenosti zajedničkom evropskom cilju, možete uvijek računati na punu podršku Demokratske partije socijalista.

Uz spremnost za nastavak dobre saradnje naših partija, upućujem Vam najbolje želje za dalje uspjehe i prijateljske pozdrave”, navodi se u čestitki predsjednika Mila Đukanovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve