Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović čestitao Dan opštine Tuzi

Uvjeren je, kaže, da će kao i do sada, rukovodstvo Opštine imati proaktivan odnos prema valorizaciji raspoloživih potencijala u cilju razvoja lokalne ekonomije, povratka na prethodne stope rasta, i poboljšanja kvaliteta života građana

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 1. septembra – Dana opštine Tuzi, predsjedniku Opštine Niku Đeljošaju, predsjedniku Skupštine opštine Fadilju Kajošaju, odbornicima i svim građanima Tuzi uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Ovo je prilika da još jednom izrazimo poštovanje prema doprinosu koji Tuzi i Malesija u kontinuitetu pružaju razvoju multietničke demokratije u Crnoj Gori, očuvanju međunacionalnog sklada i njegovanju različitosti koje su oduvijek bile najveća snaga naše zemlje. Zajedništvo i solidarnost koje smo pokazali u borbi protiv pandemije ostaju nam najbolji putokaz za prevazilaženje svih izazova sa kojima se suočavamo, uključujući i posljedice trajuće pandemije, naročito na planu socio-ekonomskog oporavka. Odgovornost lokalnih vlasti i disciplina koju su građani Tuzi demonstrirali s početka pandemije, i danas mogu da budu primjer drugim lokalnim zajednicama u Crnoj Gori”, naveo je Đukanović.

Uvjeren je, kaže, da će kao i do sada, rukovodstvo Opštine imati proaktivan odnos prema valorizaciji raspoloživih potencijala u cilju razvoja lokalne ekonomije, povratka na prethodne stope rasta, i poboljšanja kvaliteta života građana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Đukanović čestitao Dan opštine Tuzi – CG Vijesti
31.08.2021-18:36 18:36

[…] Aktuelno […]