Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović: Bratićka teško da je za visokoškolsku ustanovu, a kamoli za Vladu

Đukanović je rekao da je rekao da je izjava ministarke da je ”žena četnik” sasvim naopaka posebno ”sa aspekta izdajničke ideologije”.

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović u intervjuu ageniji Beta na pitanje o novoj ministarki objedinjenog ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta profesorki Vesni Bratić kaže da je ona “teško i za visokoškolsku ustanovu, a kamoli za Vladu”.

Bratić, koja je oštro kritikovana u dijelu javnosti zbog izjava da je ”žena četnik” i da je poznati hrvatski novinar i pisac Boris Dežulović ”ustaško smeće”, dobila je ranije počasno državljastvo Crne Gore.

Komentarišući dobijanje državljanstva, Đukanović je rekao da on tada nije bio predsjednik Vlade, ali da je siguran da je državljanstvo dobila u skladu sa zakonom.

On je rekao da je izjava ministarke da je ”žena četnik” sasvim naopaka posebno ”sa aspekta izdajničke ideologije”.

”O kvalifikacijama na račun Dežulovića je neugodno govoriti. Po mom sudu teško da bi mogla imati mjesta u bilo kojoj visokoškolskoj ustanovi a kamoli u Vladi”, rekao je Đukanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
08.12.2020-13:51 13:51

Apsolutno tacno povodom zene cetnika,izjave i ponasnje zene cetnika ne shvatljive civilizovanom svijetu.. Suprotno otvorenosti univerzalnoj i vijecno ideji Liberté, Égalité, Fraternite , ali blisko ostrici cetnicke kame.