Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Đonović: Izbor Đukanovića za člana UO direktora EPCG može unijeti košmar u Vladi

Đonović ističe da Abazović direktno unosi najoštrije podjele u Crnoj Gori te da je to najviše na štetu onih koji se osjećaju Crnogorcima i koji brane državu zadnjih 30 godina

Politički analitičar Ranko Đonović komentarisao je za Antenu M predlog Dritana Abazovića da Milutin Đukanović bude u Upravnom odboru Elektroprivrede CG.

Upitan Koji je motiv takvog prijedloga, Đonović kaže da to ne bi umio objasniti ni Abazović.

“Takav prijedlog može unijeti određeni košmar u Vladi. Abazović se svakako za takav prijedlog nije odlučio iz stručnih i profesionalnih razloga već nacionalnih. Abazović pokušava da se dodvori Srbima, zato i sa Vučićem drži takav kontakt, pokušava da se dodvori Albancima, kao i  Crnogorcima navodno štiteći CPC”.

Đonović ističe da Abazović direktno unosi najoštrije podjele u Crnoj Gori te da je to najviše na štetu onih koji se osjećaju Crnogorcima i koji brane državu zadnjih 30 godina.

“Poučen Vučićevim ponašanjem koji je od Rusije, do Evrope, Kine, Turske, pokušavao svima da se predstavi kao prijatelj i kao građanaska opcija, a zapravo je veliko srpska i pročetnička opcija, Abazović takođe građanskom opcijom pokušava da spoji nespojivo i to je politikanstvo najniže vrste”, zaključio je Đonović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ZagorTeNej
24.06.2022-16:34 16:34

Da li je moguće da je taj Vučić toliko pametan da je preveslao Tursku, Rusiju, Kinu i EU ? :) Vučić je ojačao i modernizovao Srbiju i to je ono što tebe svrbi. Da li ti stvarno misliš da su nekome u svetu bitne te vaše “građanske” priče ?