Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: U Tuzima niko neće poremetiti dugogodišnji sklad, nećemo dozvoliti

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošalj kazao je da u Tuzima niko neće poremetiti dugogodišnji sklad, nakon informacije da su maloljetnici oštetili Hram Svetog Vasilija Ostroškogu selu Vranj

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošalj kazao je da u Tuzima niko neće poremetiti dugogodišnji sklad, nakon informacije da su maloljetnici oštetili Hram Svetog Vasilija Ostroškogu selu Vranj.

“Prije mjesec sam bio u Katoličkoj crkvi za Uskrs, juče sam bio gost mještana Vranja za slavu Svetog Vasilija Ostroškog i uputio čestitke, razgovarao sa komšijama i zahvalio se na pozivu.

Jutros sam bio u džamiji, da cestitam našim gradjanima Bajram. Upravo ovo što sam naveo je ono što predstavljaju naši građani i stvarna slika naše opštine i Malesije”, saopštio je Đeljošaj.

Svi naši građani, dodaje, bez obzira na one koji se usude na ovakve postupke a predstavljaju nemile događaje, treba da znaju da dugogodišnji sklad ne mogu poremetiti.

“Uvaženi građani Vranja, vaša opština će biti uz vas da pomogne da se zajedničkim snagama riješi i ovaj problem. Sve što je materijalno naći ćemo način da nadoknadimo. Kao vaš komšija i prvi čovjek opštine, sa kojima sam juče proveo lijepo vrijeme na vašem slavlju, molim vas da se suzdržite i budete strpljivi i da zajedno nađemo rješenje za nastalu situaciju”, naveo je Đeljošaj.

Kako je doda, ne treba dozvoliti pojedincima, koji će zbog svojih djela biti sankcionisani u skladu sa zakonom, da zadiru u ono što stvaraju vijekovima na ovim prostorima, a to su suživot i poštovanje u različitostima.

“Poštovanje i uvažavanje za sve građane, pokazalo je i moje prisustvo juče, a pojedinci koji se usude da ovako remete sklad su samo pojedinci, ja kao predsjednik predstavljam sve građane opštine Tuzi bez razlike”, zaključio je Đeljošaj.

Iz Crkvene opštine zetske juče je saopšteno da su maloljetnici pričinili manju materijalnu šteta na Hramu Svetoga Vasilija Ostroškog. Kako je saopšteno danas iz Uprave policije, četiri maloljetnika su skinula ckrvenu zastavu, koja je potom i vraćena svešteniku crkve.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
13.05.2021-19:06 19:06

Bravo gospodine Djelisaj.