Subota, 30 Marta, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Spreman za poligraf, stojim iza svojih riječi

Đeljošaj kaže da nije znao da su kod Spajića pozvani na razgovor radi ponude da budu dio vlasti, već je mislio da su drugi razlozi u pitanju

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj u emisiji Link kazao je da mu je žao što je ministar finansija Milojko Spajić demantovao da je manjinama nudio da zamijene URU u Vladi. Istakao je da je spreman da ide na poligraf, jer stoji iza svojih riječi.

Đeljošaj kaže da nije znao da su kod Spajića pozvani na razgovor radi ponude da budu dio vlasti, već je mislio da su drugi razlozi u pitanju.

“To mi je bilo čudno. Mi iz sfere politike znamo da ništa nije slučajno. Slušali smo šta imaju da kažu i postavljali pitanja.Govorili su da iza svega stoje amerikanci. Pominjale su se sve partije osim URE. Kolega Fatmir Đeka je tada pitao- a URA, oni su kazali, vidjećemo šta ćemo sa njima, nijesu odani premijeru”, rekao je Đeljošaj.

Kaže da je predstavnicima manjina sve bilo jasno. Ličilo mu je sve na politički amaterizam, dodaje Đeljošaj.

“Meni je žao kad sam vidio da je gospodin Spajić demantovao taj razgovor. Bio mi je simpatičan taj ministar iako je pokušavao Opštini Tuzi da zagorča život. Ipak je ostavio neki pozitivni utisak, a sada pokušava da kaže nešto što nije. Eto ima političke ambicije, a onda to nije korektno. Ostavlja prostor ako sjutra dođemo za isti sto, ne znam da li ćemo moći da iskreno razgovaramo”, naveo je on.

Kazao je da evropska ambasadorka koju su pominjali ranije nije prisustvovala sastanku, već da je on sreo na izlazu.

“Ja sam eto spreman da idemo na poligraf ako je to nekome toliko važno, a meni je važno da stojim iza onoga što kažem do kraja. Svako treba da odgovara za ono što radi. Vrijeme će sve pokazati”, zaključio je Đeljošaj.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Goliotok
24.01.2022-10:30 10:30

Demokrate nista drugo ne rade samo planiraju kako da LAZU I PODVALJUJU  to su- zlo -nacionalisti -lazovi -podvaljaci bas nista roba -smece je smece i evo SNP glasaca iz SPLACINSKIH NAVCIONALISTICKIH DEMOKRATA svi glasaju za SNP -niko sa lazovima i nacionalistima nece!

gagi
24.01.2022-12:44 12:44
Reply to  Goliotok

i malo si im rekaso takvih prirepaka i stakora kao demokrate nema na daleko posbno Pepa pigs Koprivica,seljak Martinovic dzukela,a “barjaktar”Krapovic Kumte Kinta,elita za smece.