Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj sa Osmani Sadriu: Saradnja sa Kosovom će biti još jača

Čestitajući predsjedniku na transformaciji koju čini gradu, a posebno na dovođenju novih investitora, Osmani je izrazila spremnost za saradnju između država po pitanjima koja su od interesa za građane obje zemlje

Predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj dočekao je danas predsjednicu Republike Kosovo, Vjosu Osmani Sadriu, koja se upoznala sa aktuelnom političkom situacijom u zemlji, ali ne samo to. Upoznala se i sa razvojnim projektima koje je opština realizovala poslednjih godina, posebno na poslovnom planu, gde je saradnja između Kosova i Tuzi postala još jača otvaranjem fabrike čipsa, koju je Osmani takođe posjetila.

Tokom konferencije za novinare, Đeljošaj je rekao da se osjeća počašćeno, ali i uzbuđeno, pošto su svoje obrazovanje pretežno stekli na Kosovu.

Rekao je i da će saradnja u narednim godinama biti još jača.

Čestitajući predsjedniku na transformaciji koju čini gradu, a posebno na dovođenju novih investitora, predsjednica je izrazila spremnost za saradnju između država po pitanjima koja su od interesa za građane obje zemlje.

“Očigledno da vaše rukovodstvo ovdje vidimo kao izvanredan uspjeh jer je nakon mnogo godina omogućeno da Opština Tuzi bude samostalna, a istovremeno vidimo divan posao urađen u ovom periodu za dobrobit svih građana. Vidimo i uspjehe ljudi koji su se školovali u Republici Kosovo”, istakla je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve