Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Protiv smo rušenja Vlade Dritana Abazovića

''Iako na sjednici Vlade nijesmo podržali prijedlog Temeljnog ugovora Crne Gore sa SPC u sadržini koji je usvojen, ipak smatramo da je nelogično rušiti Vladu baš zbog Temeljnog ugovora u sadejstvu sa najvećim podržavaocima tog istog ugovora''

Albanska alternativa kao dio Albanske liste, je protiv rušenja Vlade Dritana Abazovića koju smo podržali i u koju učestvujemo, poručio je lider Albanske alternative i predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj.

“Iako na sjednici Vlade nijesmo podržali prijedlog Temeljnog ugovora Crne Gore sa SPC u sadržini koji je usvojen, ipak smatramo da je nelogično rušiti Vladu baš zbog Temeljnog ugovora u sadejstvu sa najvećim podržavaocima tog istog ugovora. To je, po meni neracionalno i štetno za državu Crnu Goru”, napisao je Đeljošaj na Facebooku.

Prema njegovim riječima, volio bi da ga vrijeme demantuje što je pogriješio.

“Svakako, iako imamo dvije inicijative i veliki broj poslanika koji žele da ruše Vladu, ovom prilikom nijesam da se bira put tek da se priklonimo većini (većinama!), već sam za principijelan stav, pa makar ostali u manjini”, poručio je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
20.08.2022-14:29 14:29

U interesu naroda kojeg zastupa ovaj mučenik je da vlada Abazovića opstane? Nik računa na Ramu a ne kapira da može doći pod udar Vučića. Kakva bi to saradnja bila blavoru jedan koji ne vidiš dalje od svog interesa i onog što ti poruče zanatlije iz Detroita. Izgledalo je Nik da imaš mozak. Ako ga imaš, promućkaj ga i razmisli malo šta si mogao dobiti sa Dritanom.