Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Pozitivno mišljenje o finansijskoj reviziji za Opštinu Tuzi, ponosni smo

Ovakva ocjena rada učinila je sve ponosnim, to što je opština dobila takvo priznanje kad su u pitanju javna sredstva, rekao je Đeljošaj

Nakon tri mjeseca kontrole Državne revizorske institucije Crne Gore, Opština Tuzi je dobila pozitivno mišljenje o finansijskoj reviziji Budžeta za 2020.godinu, objavio je na Fejsbuku predsjednik te Opštine Nik Đeljošaj.

Ovo je odlična ocjena rada, kako je dodao, poštujući sve norme i transparentnost javnih finansija.

“Kao nova opština, ovo smo postigli sa stručnim timom koji radi iz dana u dan sa velikom pažnjom kada je u pitanju primjena svih zakona u našem radu. Pozitivno mišljenje o finansijskoj reviziji u crnogorskim institucijama je vrlo rijetka, a posebno za jedinice lokalne samouprave, odnosno opštine je novina”, napisao je Đeljošaj.

Ovakva ocjena rada učinila je sve ponosnim, kako je rekao, to što je opština dobila takvo priznanje kad su u pitanju javna sredstva.

“Na kraju nama ne preostaje ništa drugo nego da radimo još pažljivije u narednom periodu i ovo će biti veliki podstrek za naš dalji rad”, napisao je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Đeljošaj: Pozitivno mišljenje o finansijskoj reviziji za Opštinu Tuzi, ponosni smo – CG Vijesti
01.08.2021-19:06 19:06

[…] Aktuelno […]

Jovan Đuranović
01.08.2021-23:48 23:48

I ja se radujem za pozitivno mišljenje DRI o finansiskoj reviziji vaše Opštine.
Posebno mi je drago da je dato pozitivno mišljenje zbog službenika koji rade odgovorane i stručane finansisko-rsčunovodstvene poslove. No normalno je da je stvoren sistem na nivou Opštine koji obezbjeđuje zakonito poslovanje.
Neka vide i ostali da se odgovornim radom mogu sprovoditi svi propisi, što čovjeku obezbjeđuje čistu savjest i mirno spavanje.
Srećno!
Bivši član Senata DRI