Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj oštro poručio: Neka dođe premijer Krivokapić da nam zatvori lokale!

Na ulazu u Tuzi biće postavljeni komunalni policajci koji nikome neće dozvoliti ulaz u tu opštinu i nećemo dozvoliti da se naši lokali zatvraju kako je to naumila vlast, izjavio je  predsjednik te opštine Nik Đeljošaj

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj poručio je da Tuzi neće dozvoliti da dođe do zatvaranja ugostiteljskih objekata, te da je ovo jedina mjera koju stanovnici Tuzi neće prihvatiti.

“Tuzi su u prvoj grupi opština kao Zelena zona! Nećemo dozvoliti da se niko sveti našim privrednicima i opštini Tuzi! Nećemo dozvoliti da neko sprovodi neznjanje nad našom privredom. Ako je neko u Evropi pokazao kako se reaguje u poštovanju mjera onda su građani opštine Tuzi. Zatvorite međugradski saobraćaj da iz gradova gdje su zatvoreni lokali ne mogu u Tuzima, ovo ponizenje necemo dozvoliti! Reagujte i izmjenite hitno, ili cete imati kontrareakciju i organizovanje opstine da zastiti nasu privredu. Sramno da neko može donjeti ovakve odluke bez konsultacija sa opštinom Tuzi, da ja kao predsjednik opštine saznajem iz medija, sramno! Ova odluka Vlade je i politička ali će dobiti žestoki odgovor…PS Imaću hitan sastanak sa vlasnicima ugostiteljskih objekata i naravno donjeti jedino logičnu odluku!” – napisao je Đeljošaj.

On je kasnije u izjavi za portal Borba bio još oštriji.

-Ovo je skadalozna odluka koju mi nećemo ispoštovati jer nije donešena u konsultacijama sa nama, a odnosi se direktno na nas. Pa neka dođe premijer Zdravko Krivokapić i Vlada da nas natjera na poštovanje ovih mjera- poručio je Đeljošaj za BORBU.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
24.02.2021-16:38 16:38

To isto treba da uradi cijela Crna Gora da ignorise naredbu apostoslo svetosavko cetnicke vlade koja je dozvolila da Srbijanci ulaze nesmetano bez testova u CG,a za radi svetosavske podrske cetnickoj zgonadiji za pripremu izbora u Niksicu,e toj prava slika i tvog “bivseg zemljaka”Albanskog cetnika Abazovic Nemanje (pok. Dritana),nefo vi Tuzani nijeste “ne dao Bog”kao svetosavski sin Abazovic.