Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Još nismo potpisali bilo kakav sporazum koji se odnosi na formiranje vlade

On je rekao da se Albanska lista, čiji je bio nosilac na parlamentarnim izborima 2020. godine, do danas, nije pridružila nijednoj platformi, nije potpisala ni jedan jedini sporazum, a koji bi se odnosio na formiranje Vlade

Interes evrospke Crne Gore mora biti iznad sitnih interesa za foteljama pojedinaca, a manjinske partije su sada više nego ikada garant evropskog, državotvornog i euroatlanskog puta, saopštio je lider Albanske alternative, Nik Đeljošaj.

Kako je naveo, još uvijek nije potpisao bilo kakav sporazim koji se odnosi na formiranje vlade.

On je rekao da se Albanska lista, čiji je bio nosilac na parlamentarnim izborima 2020. godine, do danas, nije pridružila nijednoj platformi, nije potpisala ni jedan jedini sporazum, a koji bi se odnosio na formiranje Vlade.

– Na sjednici predsjedništva Albanske Liste, prisutni su bili predsjednici svih konstituenata, je usvojen Sporazum o formiranju evropske Vlade, koji su juče potpisali URA i SNP, i u narednim danima u ime Albanske liste ću upravo ja isti potpisati. Sve ostale spekulacije po ovom pitanju, su glumatanje principijalnosti pojedinaca kako bi isti došli do fotelja, ali o tome i takvima ćemo više kad dođe vrijeme za to – napisao je Đeljošaj na svom Fejsbuk profilu.

U ovom trenutku je najvažnije, kako dodaje,  formirmiranje evropske Vlade.

– Današnje ponašanje “slučajnog premijera” u vezi sankcija Rusiji predstavljaju alarm za sve one kojima je fotelja od javnog interesa preča da smire strasti i da puste Crnu Goru da ide naprijed – poručio je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve