Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj i Đeka demantuju Krivokapića: Tražio je zamjenu za URU, nudio nam ministarstva, brda i doline

Poštujući funkciju premijera, tačnije odlazećeg premijera, postalo ga je zaista degutantno demantovati, koliko on u ovom kratkom vremenu može izgovoriti netačnih rečenica, kažu Nik Đeljošaj i Fatmir Đeka, reagujući na izjavu premijera Zdravka Krivokapića da nije tražio zamjenu za URU

Poštujući funkciju premijera, tačnije odlazećeg premijera, postalo ga je zaista degutantno demantovati, koliko on u ovom kratkom vremenu može izgovoriti netačnih rečenica, kažu Nik Đeljošaj i Fatmir Đeka, reagujući na izjavu premijera Zdravka Krivokapića da nije tražio zamjenu za URU.

“Nakon dešavanja na Cetinju, predstavnici Albanskih partija, Nik Gjeloshaj i Fatmir Djeka, su pozvani na sastanak u Vladi Crne Gore, gdje su ih dočekali ministri Milojko Spajić i Jelena Borovinić Bojović. Ulazeći na sastanak, sreli smo ambasadorku jedne evropske države, koja može potvrditi naše prisustvo sastanku u Vladi, a nakon dešavanja na Cetinju”, pojasnili su u saopštenju.

“Milojko Spajić nam je nudio ulazak u Vladu, govorio o ministarstvima, brdima i dolinama, kako će DF da potpiše neki sporazum, kako tu novu Vladu podržavaju Amerikanci pa do Vanzemaljaca!? Na upit Fatmira Djeke, a šta je sa URA-om, ministar Spajić je odgovorio da oni ne treba da budu više dio većine jer se nijesu pokazali lojalnim premijeru Krivokapiću. Dakle, premijer je juče po ko zna koji put, govorio neistinu! Vi ste htjeli URU da izbacite iz Vlade a da umjesto te stranke kao puku zamjenu, samo zbog podrške u Parlamentu, imate manjine. I ovaj potez je pokazao da ste politički prevaranti, i da baš ništa ne znate o politici”, navodi se u saopštenju koje potpisuju Fatmir Đeka i Nik Đeljošaj.

“Još jednom, goodbuy Krivokapicu”, ponovio je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
nenad.mne
22.01.2022-17:42 17:42

Dakle, Krivi može samo onako kako je navikao, da krivuda,što zbog pića, a što zbog moralnih kvaliteta!

Crno
22.01.2022-17:48 17:48

Na sve su spremni a BECIC I SVE DEMOKRATE  su jos visi prevaranti i lazovi na zemaljskoj kugli nema visih !

COL
22.01.2022-18:10 18:10

Da je u selo neko ufatio starijeg i sijedog čovjeka u laži niko ga ne bi cijenio više no česovu iscijepanu krpu za podove. Svi bi mu se sa podsmijehom obraćali ili glavu zavrtali kad ga sretnu, bio bi zastiđe za bratstvo pa i za pleme svi bi ga prstom pokazivali