Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Gubitnici da se izvine Malesiji zbog pokušaja vjerskih podjela i da se povuku

Kako je dodao, zajedno su dokazali da neki pojedinci ne mogu da razdvoje braću vještačkim podjelama, te da su dokazali da je Malesija ujedinjena i razvijena

Predsjednik Opštine Tuzi i lider Albanske alternative Nik Đeljošaj na Facebook-u se oglasio nakon što je Albanski forum na jučaršnjim izborima osvojio apsolutnu vlast u Malesiji. Zahvalio se biračima na podršci, dijaspori, ali i poručio da se, kako ih je nazvao, gubitnici povuku.

“Želio bih da vam se zahvalim na vašoj izuzetnoj podršci i što ste cijenili razvoj Malesije glasanjem za Albanski forum.Vaši glasovi znače da smo radili predano, odgovorno i pošteno za dobrobit svih naših građana”, kazao je on.

Đeljošaj je zahvalnost uputio i dijaspori.

“Takođe, želim da se zahvalim našoj dijaspori na velikom zalaganju i učešću da glasaju za razvoj svoje domovine. Riječi nijesu dovoljne da opišemo doprinos naše braće iz dijaspore i sve što su učinili da njihova domovina ostane u pravim rukama, u rukama u kojima će Malesija nastaviti sa kapitalnim i razvojnim projektima”, napisao je on na Facebook-u.

Kako je dodao, zajedno su dokazali da neki pojedinci ne mogu da razdvoje braću vještačkim podjelama, te da su dokazali da je Malesija ujedinjena i razvijena.

“Veoma sam impresioniran činjenicom da smo osvojili veliki broj glasova na biračkim mjestima gdje se nalaze naši građani nealbanske nacionalnosti, što dokazuje da su svi građani vidjeli rezultate našeg rada, programa i strategije razvoja”, smatra Đeljošaj.

Prema njegovim riječim, Albanski forum je koalicija svih Albanaca i Albanci su svoji na svome.

“Mi imamo hiljadugodišnju tradiciju sloge i multietničke koegzistencije sa svima i to ćemo činiti i ubuduće, kroz jednake mogućnosti za sve naše građane. Gubitnici imaju samo jednu obavezu, da se izvine Malesiji zbog pokušaja vjerskih podjela i da se povuku, jer su sud o njihovim postupcima na nedjeljnim izborima dali građani na demokratski i fer način”, naveo je on.

Đeljošaj piše da je Malesija ponosna na svoje sinove i kćeri i Albanski forum će ponosno i snažno nastaviti razvoj naše voljene domovine.

“Albanski forum sa 18 odbornika, zajedno sa Demokratama na čelu sa Štjefanom Camajem i bošnjačkim odbornikom Adnanom Pepićem, ukupno 20 odbornika predvodiće Malesiju u naredne četiri godine”, zaključio je Đeljošaj.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kaca
06.03.2023-14:55 14:55

Malesija nije domovina dijaspori ,ni vama g.ine Djeljosaj.Malesija zavicaj a.Crna Gora je domovina,koju i ne spominjete u svom izlaganju.Nista novo od vas.

Tara
06.03.2023-22:34 22:34

Djelosaj je sa svojim albancima..slavio sa zastavama Albanije i velike albanije..zasto se ne pokrene krivicni postupak..Ovo sto on radi je teska uvreda za suverenu drzavavu CG..ovo je bezobrazluk..a i drskost..Njega treba uhapsiti!