Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Fašizam, grčevita odbrana fotelja, ali nećete zavaditi Crnu Goru

,,Vidimo da bi pojedini odbranili fotelje po svaku cijenu i pozivaju narod na nemire''

Kad pročitate ovih dana riječ “izdaja”, znajte da je to grčevita odbrana fotelja, napisao je na Facebooku lider Albanske alternative i prvi čovjek Tuzi Nik Đeljošaj, a u kontekstu izjava pojedinih ministara u Vladi Zdravka Krivokapića i političkih lidera koji najavu formiranja manjinske Vlade nazivaju izdajom i navodnim prekrajanjem izborne volje građana.

Nažalost, dodaje Đeljošaj, vidimo da bi pojedini odbranili fotelje po svaku cijenu i pozivaju narod na nemire. Đeljošaj kaže da je to dno dna.

“Podržavali su 2020-te godine manjinsku vladu na čelu sa ovim nesrećnikom Krivokapićem, bila je “čista” pa se može podržati, a sada kada je moguće da dvije partije iz parlamentarne većine, mogu sa manjinama da formiraju manjinsku vladu, sada je izdaja”, piše on.

Ovdje je jasno šta je u pitanju, ističe Đeljošaj.

“Podržavao si vladu bez manjina a ne podržavaš vladu u kojoj su manjine, u obije varijante bez DPS-a. Zdravko može, a Dritan ne!!! Ovo je i jasan pokazatelj odnosa ovih partija prema manjinama! Dakle, ovdje imamo određeni fašizam na djelu, izdaja je kad su manjine dio vlasti, a čija izdaja?! Ko se izdaje? Da li je isključenje manjina u aktuelno/odlazećoj manjinskoj vladi bila namjerna?!?! “, pita Đeljošaj.

Poručuje da je snijeg je dobar, tragovi ostaju…

“Dođite na kurs zajedništva u Tuzima, gdje su zastupljene sve vjere i nacije, gdje nema podjela, gdje se budžetom predviđaju sredstva za Islamsku zajednicu, Katoličku crkvu, Pravoslavnu crkvu… ovo je Crna Gora u malom. I da, nećete uspjeti da zavadite Crnu Goru”, napisao je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kosovo
20.01.2022-13:23 13:23

Nista ljepse nego zajedno !!!!Samo da znas i ti si puka ka tikva kazes pravoslavna Crkva a znas dobro da postoji SPC I CPC to je razlika ka dan i noc vidis zlo te naslo da SPC  je okupirala CPC a znas 5 septembara sta su nam uradili na Cetinje ! Trebalo te je u SPUZ pocerat na rehabilitaciju da razlikujes -SPC I CPC!

RIR
20.01.2022-20:38 20:38

Odlican tekst g.ĐELOŠAJ !
Svi posmatraju sa strane i EU ambasade i svi , samo se glupiraju sa njihovom ispraznom pričom “iznevjerena volja gradjana ” njima je KRAJ !