Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Albanski forum poziva glasače i simpatizere da glasaju na predsjedničkim izborima

Vjeruje, kaže, da ne treba da ''upute naše glasače koga da podrže''

Albanski forum poziva sve svoje glasače i simpatizere da iskoriste svoje građansko pravo i glasaju na predsjedničkim izborima, koji će se održati 19. marta, saopštio je, Nik Đeljošaj u ime Albanskog foruma kojeg čine Albanska alternativa (AA), Demokratski savez Albanaca (DSA), Nacionalna albanska unija (NAU) i Demokratski savez (DSCG).

Vjeruje, kaže, da ne treba da “upute naše glasače koga da podrže”.

“Vjerujemo u njihovu političku zrelost i odgovornost da procijene najbolju opciju iz malog izbora kandidata”, dodao je Đeljošaj.

On je rekao da su Albanci u Crnoj Gori dali veliki doprinos svim demokratskim procesima razvoja Crne Gore.

“Glasajući i podržavajući dominantno albanske partije, iskazali smo stav da Albanci se predstavljaju samo kroz nacionalne partije. Vjerujemo da će i na predsjedničkim izborima, bez pritisaka i tutora kako postupiti, znati da se sami opredijele”, istakao je Đeljošaj.

Inače, dodaje, Albanski forum će nastaviti da predstavlja Albance u Crnoj Gori i “permanentno će sarađivati sa političkim strukturama koje su partneri EU, SAD, NATO saveza”, kao i za, rekao je Đeljošaj, dobre odnose sa Albanijom i Kosovom, a u prvom redu sa strankama koje promovišu prozapadni put Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
JajeKokino
16.03.2023-01:04 01:04

Koliko psihicko poremeceno mrzis Crnogorce-DPS- Od boga platijo to nam je zelja – Bog je najaci on vidi i vraca sve kad tad bog kazni !! Zasto ne smijes javno da kazes da pozoves svoje   glasace da daju glas MANDICU ! Akobogda uzet ceti Mandic sa Knezevicem TUZI  i pripojit Golubovcima ! Zlo te naslo cujes sto ti javno kazu za Kosovo e tako ce ti i Tuzi prispojit Golubovcima !