Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Đeljošaj: Abazović saopštio da je Krivokapić čestitao Dan nezavisnosti Kosova

Naime on je naveo da jutros odslušao Abazovićev intervju za jednu televiziju na albanskom jeziku u kome je Abazović potvrdio da je Krivokapić uputio čestitku.

Predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj saopštio je u našoj emisiji “Drugačija radio veza” da je prema riječima potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić čestitao Dan nezavisnosti Kosova.

Naime on je naveo da jutros odslušao Abazovićev intervju za jednu televiziju na albanskom jeziku u kome je Abazović potvrdio da je Krivokapić uputio čestitku.

“On je eksplicitno rekao u dva navrata da je čestitao, tako kaže Dritan”, kazao je Đeljošaj.

“Proziva me zašto nijesam prigovorio je li čestitao Đukanović. To mi je bilo nelogično, da neko koje bio na čelu Vlade kada je priznato Kosovo, što je bila teška okolnost u to vrijeme, da ga pitam je li poslao telegram ili ne. Ja mislim da da je on taj dio završio tad kad je priznao”, dodao je potom Đeljošaj.

On je kazao da Crna Gora ima diplomatske odnose sa Kosovom, te da treba ili čestitati ili povući priznanje jer kako je rekao u politici nema sredine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
01.03.2021-12:44 12:44

Bas tako gospodine Djelosaj. Nebi trebalo da bude srednje kako vi kazete ali ovi sto nas trenutno vode u mracnu buducnost i bacaju nas u krilo Vucicu, Dacicu, Vulinu, Marku Djuricu i ostalim nacionalistima iz devedesetih godina nemaju ni casti a jos manje ljudskosti da rade i govore istinu o bilo cemu kada se tice danasnje situacije unutrasnje a i spoljne politike Crne Gore. Kako su poceli tako ce i zavrsiti. Da je vjecna Crna Gora.

GAGA
01.03.2021-12:48 12:48

NIJE TACNO BECIC NI KRIVOKAPIC NIJESU CESTITALI DAN DRZAVNOSTI KOSOVA! A ISTOG DANA SU OBADVOJICA CESTITALI TENISERU SRPSKOM DJOKOVICU POBJEDU NA OSVOJENOM KUPU!!!