Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Divanović: Stari liberal krenuo manirom svojih četničkih partnera

Divanović je u reagovanju dostavljenom portalu Aktuelno kazao da je Rađenović "na sve stavio svoj prepoznatljivo licemjerni pečat političkog šićara koji ne vrijedi ni pola mandata"

Vječiti gubitnik i politički mešetar, koji je bez stida preživio sve političke brodolome, prijatno ušuškan između Mediteran reklama i MZ Sveti Stefan, za sve godine političkog mešetarenja nije učinio ništa za MZ iz koje dolazi, kazao je predsjednik Opštine Budva Nikola Divanović reagujući na izjavu člana  Savjeta Mjesne zajednice “Sveti Stefan” funkcionera URA-e Blaža Rađenovića.

Rađenović je juče kazao da “izlivanje fekalija na lijevoj Svetostefanskoj plaži najslikovitije opisuje efikasnost novoizabrane opstinske administracije i njihov 30-todnevni rad”.

Divanović je u reagovanju dostavljenom portalu Aktuelno kazao da je Rađenović “na sve stavio svoj prepoznatljivo licemjerni pečat političkog šićara koji ne vrijedi ni pola mandata”.

“Svjestan brodoloma koji ga očekuje 30-og avgusta i neminovne političke reciklaže, stari liberal u neraskidivom zagrljaju četnika, krenuo je manirom svojih četničkih partnera, da je bitno da se kaže a ne ko i šta kaže. Takođe, da ne bude zabune, za svoju MZ nije učinio ništa ni kao dio vlasti u poslednje 4 godine. Osim par pokušaja jeftinog reketiranja državnih investitora. Vjerujemo da je i sam svjestan da se za nešto više od mjesec dana neslavno završava njegova politička karijera. Profesionalni opozicionar Rađenović još uvjek sanjari o bivšim sekretarima i neprežaljenim zauvjek bivšim predsjednikom Opštine”, navodi Divanović.

On je poručio da im je “dužnost da ga vratimo u realnost, a to je da će i poslije 30. avgusta njegovi drugari biti bivši funkcioneri,a on konačno i zauvijek reciklirani političar”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gagi
29.07.2020-11:29 11:29

Gospodine Divanoviću meni su poznati “maniri”Blaža Radjenovića iz LSCG dje smo bili “jedinstveni”samo Blažu je uvijek bitno bilo korito,a danas pod dirigentskom palicom Nemanje Abazovića “naš Blažo”je taman ka Abazović dno dna.