Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Divanović: Šaranović loš tenor iz hora SNP-ovih dječaka

Poslanik DPS-a Nikola Divanović reagovao je na današnje saopštenje poslanika Demokrata Danila Šaranovića

Poslanik DPS-a Nikola Divanović reagovao je na današnje saopštenje poslanika Demokrata Danila Šaranovića.

Nikola Divanović

“Kada bi Danilo Šaranović, inače u Budvi upamćen po tome što se grčevito borio da se popne kroz prozor kako bi što prije ostavio i napustio svoje partijske kolege, nekada dolazio na svoje uredno plaćeno radno mjesto u Skupštini Crne Gore – znao bi da je ovo što je napisao danas čista glupost i bezočna laž. Doduše, niti mu je prva niti posljednja”, kaže Divanović.

Kako dalje navodi, upućuje Šaranovića da još jednom pogleda njegov nastup u Skupštini Crne Gore 17.06. kada je rekao:

“Dakle na početku, da otklonim bilo kakvu dilemu i pred poslanicima Fronta i pred ukupnom crnogorskom javnošću, ja sam poslanik iz Budve i žao mi je zbog nemilih scena koje su se jutros desile u mom gradu. Žao mi je, ako je bilo ko povrijeđen, sve su to moji Budvani bez obzira na političku pripadnost i mi to uvijek tako doživljavamo u ovoj partiji.”

“Gubitnik Šaranović, hrabar samo kada potpisuje unaprijed pripremljena saopštenja, koji 4 godine ne smije da sučeli argumente ni sa jednim poslanikom DPS-a pokazao je zbilja jednu neočekivanu količinu drskosti i bezobrazluka.

Braneći Budvu i Budvane od mene čija porodica je vjekovima izgrađivala i stvarala ovaj grad pokazao je da mu je obraz nepoznata kategorija a tvrdnjom da je sve ono što se dešavalo prethodnih dana “pristojno” potvrdio da je zapravo samo jedan loš tenor iz hora SNP-ovih dječaka.

I na samom kraju da poručim Šaranoviću još jednom da, ako već ne dolazi, makar gleda prenose Skupštine Crne Gore kako ne bi dolazio u situaciju da ovako očevidno obmanjuje crnogorsku javnost. Jer kako kaže izreka – ako laže koza ne laže rog”, kaže Divanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve