Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Divanović odgovorio na poruke iz Beograda: Popović je sramota Vlade Srbije

No, poslanik DPS-a je jasan u svojoj konstataciji – čovjek koji sebe predstavlja kao “ruskog čovjeka  u Srbiji”,  zapravo je samo njihova marioneta, koja u žestokoj konkurenciji služenja istom gazdi, traži način kako da stekne taktičku prednost

Imajući u vidu histeriju koju je Nenad Popović pokazao današnjom izjavom o Crnoj Gori,  svaki komentar na ovu nesuvislost i prostotu čini se suvišnim. Ipak, ovaj trapavi pokušaj udvaranja svojoj ruskoj centrali, samo je opomena kako je bijedan položaj pojedinca, kome sve u životu – i posao, i karijera, i imovina zavise od stepena dodvoravanja svojim stranim finansijerima i biznis partnerima, poručio je Nikola Divanović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Divanović je reagovao nakon što je ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Srbije, Nenad Popović rekao je da je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović najveći kriminalac u Evropi.

Popović je samo jedan u nizu srpskih zvaničnika koji ne biraju riječi u pokušaju da ponize suverenu Crnu Goru ili da uvrijede nekog od naših državnika.

No, poslanik DPS-a je jasan u svojoj konstataciji – čovjek koji sebe predstavlja kao “ruskog čovjeka  u Srbiji”,  zapravo je samo njihova marioneta, koja u žestokoj konkurenciji služenja istom gazdi, traži način kako da stekne taktičku prednost.

Popoviću bi, kaže on, bilo bolje da ne prijeti, jer smo svi vidjeli kakvi su dometi njegovih riječi i djela, dok je bio šef Ekonomskog tima za KiM, i predsjednik Koordinacionog tijela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu.

“O Srbima u Crnoj Gori kao i o svim drugim građanima brine ova država. A manipulanti, i biznis profiteri koji misle na ovoj temi da profitiraju finansijski, kao što su to nebrojeno puta činili na drugim prostorima, moraće da nađu drugi izvor prihoda i zarade. Nenadu Popoviću preporučujemo da se okani Crne Gore i da svoju poniznost i lojalnost gazdama, dokazuje na nekoj drugoj temi”, navodi Divanović.

I poručuje Popoviću da požuri.

“Jer mu krivične prijave, za loše privatizacije, zloupotrebe, uništavanje preduzeća, otpuštanje radnika – vise za vratom. A treba sačuvati i onih 100 miliona dolara, koliko je otkriveno u aferi Rajski papiri, da vrijedi imovina ovog srpskog ministra, koji svojim činjenima i riječima ne bruka sebe, već prije svega Vladu u kojoj sjedi”, zaključio je Divanović.

Treba istaći da se u Srbiji vodi žestoka kampanja protiv Crne Gore od momenta kada je predsjednik Milo Đukanović najavio obnovu autokefalne Crnogorske pravoslavne crkve. Državni vrh Srbije prijeti, vodi se žestoka kampanja, a sve sa propagandom kako država Crna Gora želi da otme imovinu SPC.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve