Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Divanović: Dug je put prošao Carević od krimovičkog skutonoše do svetosavskog janjičara

Divanović iz DPS-a je reagovao na današnje optužbe iz DF-a Budva

Optužiti čovjeka koji već 11 godina radi u javnom sektoru, za platu, i koji uz to već osam godina sa porodicom živi kao podstanar, da je lopov – to može samo nemoralni i bezosjećajni cinik sa posjedovnim listom dugačkim kao persijski tepih, poručio je Nikola Divanović iz DPS-a u reagovanju na današnje optužbe iz DF-a Budva.

Divanović: Dug je put prošao Carević od krimovičkog skutonoše do svetosavskog janjičara

“Zato i ne čudi što potpisnik reagovanja nije “bespadežni” predsjednik Opštine sklon “regionalizaciji” (kako god se to izgovaralo), nego njegov napirlitani stručnjak za otuđenje opštinskih kompjutera. No, treba razumjeti, dug je put prošao Carević od krimovičkog skutonoše do svetosavskog janjičara. Bog će suditi koliko je na tom putu bio posvećen vjeri a koliko želji, da ima, da stekne ili da otme”, dodaje u reagovanju.

Njegova privatna proslava, dodaje, najbolja je slika odnosa prema opasnosti od ove zarazne bolesti i jasna poruka njegovim biračima kako se treba ponašati, a sugrađanima koliko brine o njihovom zdravlju.

“Na kraju, bez obzira da li će se ubuduće ispod saopštenja potpisivati on ili neko drugi, ponavljam: zaboravi da ćeš od naše opštine praviti SAO Budva, a nakon što si postao i zvanično najbogatiji političar, ja ću ti kroz javnu prepisku pomoći da uskoro postaneš i najpopularniji u regionu”, zaključio je Divanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve