Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Divanović: Budva želi promjenu, pobijediće državotvorno, građansko i evropsko lice grada

Koalicija predvođena Demokratskom partijom socijalista, Socijaldemokratama, Crnogorskom i Liberalnom partijom “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović” predala je izbornu listu za lokalne izbore u Budvi

Koalicija predvođena Demokratskom partijom socijalista, Socijaldemokratama, Crnogorskom i Liberalnom partijom “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović” predala je izbornu listu za lokalne izbore u Budvi.

Nikola Divanović

Nosilac liste i aktuelni predsjednik Opštine Budva, Nikola Divanović kazao je prilikom predaje liste da je koalicija “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović” predala izbornu dokumentaciju i listu podržanu sa preko 2000 potpisa.

“To je garant da ćemo na izborima, tradicionalno osvojiti bar tri puta više glasova! Kampanja za predstojeće izbore odvija se u specifičnim okolnostima izazvanim koronavirusom, što je novo za sve učesnike. Svi se tome moramo prilagođavati, kako bismo i u tim uslovima upoznali građane sa svojom programskom ponudom”, napomenuo je Divanović.

Jasan je – Budva želi promjenu.

“I ja sam ubijeđen u pobjedu naše koalicije na izborima. Međutim, naš zadatak nije samo da se 30. avgusta izborimo za vlast. Naša misija dodatno obavezuje. Mi biramo između dva lica Crne Gore, jednog koje je primitivno, nasilno i prkosi institucijama i pravnom poretku države u kojoj živimo, i drugog koje je državotvorno, građansko i evropsko”. kazao je nosilac liste.

Divanović je govorio i o viziji Budve i budućnosti našeg grada.

“Budva mora da ima Grad teatar i Pjesmu Mediterana, a ne da nas prepoznaju po palanačkim manifestacijama. Odlučni smo da tu tradiciju u punoj mjeri obnovimo. To je interes Budve u Crnoj Gori i Crne Gore u Evropi. Sigurni smo da ćete nam ukazati povjerenje da u tom pravcu vodimo Budvu na zajedničko dobro svih nas, i naše države Crne Gore koju će DPS sa svojim koalicionim partnerima nastaviti odlučno da vodi evropskim putem i nakon parlamentarnih izbore 30. avgusta.To je naša vizija Budve i Crne Gore!”, zaključio je Divanović.

Izbornu listu “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović”, čine:

1. Nikola Divanović
2. Predrag Jelušić
3. Anđela Ivanović
4. Suzana Pribilović
5. Petar Ivković
6. Snežana Kuč
7. Dragana Pima
8. Ivo Gvozdenović
9. Katarina Kažanegra
10. Dr Dragoje Čizmović
11. Vido Markićević
12. Mr Predrag Zec
13. Marina Gardašević
14. Ivana Lazović
15. Miloš Radović
16. Boris Rafailović
17. Branislav Lakić
18. Dr Marija Mališić Korać
19. Ivan Vučetić
20. Saša Samardžić
21. Vasilije Delić
22. Predrag Nikčević
23. Željko Zvicer
24. Marko Vujačić
25. Sandra Đurbuzović
26. Andrea Radulović
27. Vesna Fuštić
28. Ana Molčanov Brajak
29. Nebojša Krivokapić
30. Đorđija Kovačević
31. Varja Mitrović
32. Vesko Rabrenović
33. Nina Nišavić

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve