Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Divanović: Bespadežni bivši predsjednik opštine i njegov lični kuvar pomislili da su politički lideri

Poslanik Demokratske partije socijalista Nikola Divanović, kaže da mu je žao zbog nemilih scena u Budvi i ukoliko je bilo ko od njegovih sugrađana povrijeđen u tim događajima

Poslanik Demokratske partije socijalista Nikola Divanović, kaže da mu je žao zbog nemilih scena u Budvi i ukoliko je bilo ko od njegovih sugrađana povrijeđen u tim događajima.

“Međutim ono što se od jutros u Budvi dešava, sada već liči na otvorenu agresiju koja se svakako pravda svojevrsnom ugroženošću što bi svemu tome trebalo da da neku plemenitu notu, a svi zapravo znamo da se radi o jednoj bestidnoj laži i ja se samo nadam da su oni koji su režiseri i inspiratori ovih događanja u Budvi svjesni svoje odgovornosti i spremni da preuzmu odgovornost za ta događanja u Budvi. Ono što je važno istaći da ja lično kao političar i mi kao popitička partija nećemo oprostiti političkim gubitnicima u Budvi što su bili spremni da svoje političke funkcije i svoje fotelje brane na način što će u Budvi isturiti živi zid. Živi zid sačinjen od naših zajedničkih rođaka prijatelja i kumova kako bi odbranili svoje političke privilegije”, jasan je Divanović.

Kako je istakao, to smatra nečuvenom praksom u okruženju.

“Ne sjećam se da su negdje u evropskom okruženju poslanici iz državnog parlamenta uzurpirali državnu imovinu i upadali u zgradu opštine kroz vrata i kroz prozore, dakle to je svojevrsni državni udar. Danas u Budvi nažalost imate situaciju da su jedan bespadežni bivši predsjednik opštine i njegov lični kuvar pomislili da su politički lideri. Za sve one koji su spremni da slijede takve političke persone kao svoje političke lidere, ja smatram da je ovo jedan test intelegencije i mislim da je u Budvi trenutno na snazi sve prema zaslugama”, naglasio je Divanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Stevan
24.06.2020-17:46 17:46

Dobar tekst