Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

DIL PODOLJUBA I DAKE  ZA KRAĐU BIRAČA DF-a: Ne brini kume ima euri da rade

Prvi korak ka ostvarivanju  ''paklene'' zavjere protiv političke grupacije koja je Krivokapića dovela vlast, a koju je on zatim izdao, treba da bude realizovan u Nikšiću, gdje bi, kako saznajemo, trebalo da bude udaren temelj za djelovanje političke stranke aktuelnog premijera i njegovog kuma Davidovića na državnom nivou

Premijer teokratsko izdajničke vlade rukoljubivi Podoljub Zdravko Krivokapić i njegov kum, kontroverzni nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović, skovali su, kako mu njihovi saradnici tepaju, ”pakleni plan” kako da ”olakšaju” Demokratski front velikog dijela birača koje bi prešlo u njihov politički savez.

Kako saznajemo, prvi korak ka ostvarivanju ”paklene” zavjere protiv političke grupacije koja je Krivokapića dovela vlast, a koju je on zatim izdao, treba da bude realizovan u Nikšiću, gdje bi, kako saznajemo, trebalo da bude udaren temelj za djelovanje političke stranke aktuelnog premijera i njegovog kuma Davdovića na državnom nivou.

Krivokapić i njegov kum Daka sastali su se juče u Podgorici da bi dogovorili sastav svoje zajedničke liste za izbore u Nikšiću. Kako je dogovoreno nosilac njihove zajedničke liste “Ne damo Nikšić” biće premijerova savjetnica Gordana Radović, a ovaj pokret učestvovaće na lokalnim izborima u Nikšiću u koaliciji sa Pravom Crnom Gorom.

Zdravko Podoljub Krivokapić: Iz objektivnih razloga ne sjuća se da se sreo sa kumom, što je čest slučaj kad se kumovi nađu i kad je štimung pravi!

Krivokapić je takođe pokušao da ubijedi kuma da svoj Narodni pokret Crne Gore, priključi koaliciji ”Ne damo Nikšić”, ali to pitanje nije toliko problematično jer, kako nam je potvrdilo više dobro upućenih izvora, sve i da Dakina lista ne ode sa Krivokapićevom, na vidiku je politički dogovor nakon lokalnih izbora 14. marta.

Podoljub se ne sjeća da je bio na sastanku

Iako se premijer Krivokapić juče sastao sa kumom Dakom, on je to u izjavi za jedan režimski medij negirao i kazao da nije izlazio iz kabineta jer je imao niz sastanaka uključujući i video razgovor sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom. Nepopularni Podoljub se nakon sastanka srdačno zahvalio Kurcu, što se može zaključiti i iz objave na njegovom tviter nalogu.

Srdačan razgovor premijera Krivokapića sa austrijskim kancelarom: ”Fala Kurcu na podršci”

Ipak, kako tvrde naši izvori, do sastanka između Krivokapića i Davidovića je došlo, a jedini dio koji je u premijerovom demantiju tačan je da sastanak nije bio u Nikšiću, bio je u Podgorici.

Međutim, da li je do sastanka došlo manje je bitno, jer Krivokapić i njegov kum Davidović već duže vremena prave plan kako da od Demokratskog fronta ukradu što više biračkog tijela i postanu najjača prosrpska partija u Crnoj Gori.

“Davidović je svom kumu obećao da novca za ovaj projekat neće faliti, i da je budžet veoma veliki. Osnovni cilj je da se oslabi DF da bi politička partija premijera i njegovog kuma preuzela primat u srpskom biračkom tijelu”, rekli su naši dobro upućeni izvori.

Kako su kazali naši izvori, Krivokapiću se žuri da dok je na mjestu premijera što više iskoristi svoj politički uticaj da bi ojačao stranku.

“Krivokapić je svjestan da ova vlada neće trajati dugo jer nema podršku ni crnogorskog ali ni srpskog biračkog tijela zbog svoje nesposobnosti i rušenja države. Stoga Krivokapić u narednom periodu preko svog kuma i savjetnice kreće u jaku političku ofanzivu u Nikšiću i jačanje svojih pozicija na državnom nivou”, rekli su naši izvori.

Demokratski front: Gajli su zmiju u njedrima!

Slagao po ko zna koji put

Podsjetimo, na čelu je Pokreta “Ne damo Nikšić”, koji je juče počeo sa radom i pripremama za predstojeće lokalne izbore u gradu pod Trebjesom, biće Krivokapićeva savjetnica, Gordana Radović.

Ona će raportirati direktno premijeru Podoljubu o aktivnostima ovog političkog subjekta koji će Krivokapić preuzeti ubrzo nakon što napusti mjesto premijera. Takođe treba napomenuti da je ovim partijskim angažmanom Podoljub po ko zna koji put slagao i brutalno izmanipulisao birače.

On je više puta naglašavao da partijski angažman ne može da ide ujedno sa funkcijama u njegovom kabinetu i, generalno, vladi.

Mada, ko više na to gleda s obzirom da je nova vlada izdala svaki princip za koji se navodno zalagala i prekršila svako obećanje osim ono dato njihovom nalogodavcu Amfilohiju Radoviću koje se tiče uništenja Crne Gore.

Naljutili Vučića

Ovakvo pokvarenjačko ponašanje izazvalo je revolt u Demokratskom frontu, koji je doživio tešku izdaju od Krivokapića, a pri tom da mu nije bilo DF-a ne bi nikad došao na vlast.

“Krivokapić vonja na antisrpstvo”

Osim Fronta u Krivokapića je teško razočaran i pokrovitelj prosrspkih snaga u Crnoj Gori Aleksandar Vučić, koji je preko svojih tabloida krenuo u napad na koaliciju Podoljub-Daka.

Tabloid Kurir, koji je pod direktnom kontrolom BIA-e i Vučića juče je krenuo sa serijom tekstova o nikšićkom biznismenu, a poznato je da je Vojislav Šešelj koji obavlja poslove prljave propagande za predsjednika Srbije odavno targetirao Krivokapića.

Šešelj je za crnogroskog premijera kazao da ”vonja na antisrpstvo” kao i da je ”veliko razočarenje za sve Srbe iz Crne Gore”.

Očigledno je da je Krivokapić, pod uticajem svog kuma odlučio da ”ugrize ruku koja ga hrani”, pa je neizvjesno kako će se to odraziti na njegovu političku karijeru, ali i na trajanje i ovako nestabilne, izdajničke, klerikalne vlade diletanata.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
28.01.2021-13:08 13:08

Gospodo sa portala Aktuelno,braco Crnogorci i svi ostali kojima je Crna Gora jedina domovina, evo Albanski cetnik svetosavac Nemanja Abazovic pokojni Dritan sa kordonom objezbedjenja prodje Trgom Kralja Nikole na Cetinju i dize se toliki SMRAD od njega i njegove pratnje da je svo Cetinje “zasmrdjelo”a “docekan”sa toliko zvizduka i povika za izdajnicko udruzivanje sa apostolskom vladom da se siromah bijase ZGRCIO kao kukavica svetoga Save.Ovao Cetinjani docekuju i postuju IZDAJNIKE Crne Gore pljuvanjem i ignorisanjem kao da je prosetao “kontinjer sa smecem”.Bravo Cetinjani.